- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat farkı 100 tl amazondan 27 inç onu alırım o zaman daha iyi olur benim içinBu fiyatı vermişken amazondan 27 inç olan modeli alırım 300₺ daha pahalı ama değer
Fiyat farkı 100 tl amazondan 27 inç onu alırım o zaman daha iyi olur benim içinBu fiyatı vermişken amazondan 27 inç olan modeli alırım 300₺ daha pahalı ama değer
normalde msi monitörler vardu bu fiyata sana onları önerirdim ama pahalandı. bu modelde iyiBeyler izoloy un bir monitörün gördüm Bi nedenden dolayı monitörün linkini atamıyorum o yüzden monitörün markasını yazıcağım
İzoloy CG2456 24'' 144hz 1 ms
Monitör bu fiyata yakın başka daha güzel bir monitör varsa yazarsanız sevinirim.
Bide bilgisayarım pencere kenarında ikindi gibi monitöre ışık vuruyor çok görmeme olurmu?
Beyler izoloy un bir monitörün gördüm Bi nedenden dolayı monitörün linkini atamıyorum o yüzden monitörün markasını yazıcağım
Monitör bu fiyata yakın başka daha güzel bir monitör varsa yazarsanız sevinirim.
Bide bilgisayarım pencere kenarında ikindi gibi monitöre ışık vuruyor çok görmeme olurmu?
Reis eyw yardımın için daha iyi oldu aşka önerin varsa onuda atarsan daha iyi olurBu fiyatı vermişken amazondan 27 inç olan modeli alırım 300₺ daha pahalı ama değer
İzoly markaya guvenilmezBeyler izoloy un bir monitörün gördüm Bi nedenden dolayı monitörün linkini atamıyorum o yüzden monitörün markasını yazıcağım