Arthur Morganx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 412
arkadaşlar bu bütçeye ne alabilirim logitech f710 var elimde hem bağlantı sorunu yaşıyorum hem de tuşu bozuldu hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum
arkadaşlar bu bütçeye ne alabilirim logitech f710 var elimde hem bağlantı sorunu yaşıyorum hem de tuşu bozuldu hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum
bunu düşünüyordum hocam buna ne dersinizcombo modelini alabilirsin![]()
BIGBIG WON Gale Hall Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bu pc için daha iyi ama ben pembe renk tercih etmediğim için big won hall aldım eğer pembe renk sorun olmaz diyorsanız attığınız ürünü alınbunu düşünüyordum hocam buna ne dersiniz
mavi yada yeşil düşünüyordum hocam zaten fiyatları aynı mor seçeneğinde kalmış sitebu pc için daha iyi ama ben pembe renk tercih etmediğim için big won hall aldım eğer pembe renk sorun olmaz diyorsanız attığınız ürünü alın
mavi daha güzel bencemavi yada yeşil düşünüyordum hocam zaten fiyatları aynı mor seçeneğinde kalmış site