2000 TL ile 4000 TL arasında kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
1
Aslında kendim bir süredir bakıyorum fakat özellikle 3-4 kulaklık arasında kalıyorum ve kulaklıkların özelliklerinden fazla anlamadığım içinde sadece marka üzerinden düşünerek bir yerlere varmaya çalışıyorum bu yüzden foruma bir danışayım diye düşündüm:
Arasında kaldığım kulaklıklar:
Razer Blackshark v2 x
HyperX Cloud 3
Steelseries Arctis Nova 1
Bir de belki Razer Kraken v3
dediğim gibi sadece marka ve fiyata bakarak çıkardığım bir liste aslında bu dördünden en iyisi hangisidir veya farklı bir öneriniz var mıdır?

V2 X, Nova 1; 2k civarında alınabilir ürünler. Cloud 3, Kraken V3; 3k civarında alınabilir ürünler. Cloud 3'ün FPS oyunları tarafındaki performansı iyi, günlük kullanımda veya müzik dinletisinde bu kadar performanslı değil. Kraken V3'ün oyunlardaki performansı memnun eder ancak daha geride olur, günlük kullanımda veya müzik dinletisinde de tam tersi olur; daha iyi performans verir. Nadiren olan indirimle Cloud 3'ün kablosuzu 4k civarına alınabiliyor, kablolu olanı da 2.5k veya altına düşebiliyor. Ne arandığına göre sonuç değişebilir.

cloud III veya buna bakabilirsin kampanyalarla daha uyguna gelir

Cloud 3 kullanıyorum. Öneririm de ama özellikle bu kampanya döneminde ucuza bir şey alıp geçiyim diyosan, bütçenin tamamını buna ayırmadıysan geri ödemelerden yararlanıp blackshark ya da arctic alabilirsin.

Cloud 3 kullanıyorum. Öneririm de ama özellikle bu kampanya döneminde ucuza bir şey alıp geçiyim diyosan, bütçenin tamamını buna ayırmadıysan geri ödemelerden yararlanıp blackshark ya da arctic alabilirsin.
nova 1 rampage den bile kötü

nova 1 rampage den bile kötü
Önerdiğim için yazmadım. Hiç kullanmadım bilmiyorum. Arkadaşın yazdığı modeller arasında uyguna alabileceklerini belirtmek istedim sadece. Zaten ikisinden birini alıcam dese blackshark öneririm cloud 3 almadan önce düşünüyodum.

V2 X, Nova 1; 2k civarında alınabilir ürünler. Cloud 3, Kraken V3; 3k civarında alınabilir ürünler. Cloud 3'ün FPS oyunları tarafındaki performansı iyi, günlük kullanımda veya müzik dinletisinde bu kadar performanslı değil. Kraken V3'ün oyunlardaki performansı memnun eder ancak daha geride olur, günlük kullanımda veya müzik dinletisinde de tam tersi olur; daha iyi performans verir. Nadiren olan indirimle Cloud 3'ün kablosuzu 4k civarına alınabiliyor, kablolu olanı da 2.5k veya altına düşebiliyor. Ne arandığına göre sonuç değişebilir.
Çoğunlukla oyun oynamak için alacağım önerilerinizi dikkate alırsam cloud 3 daha uygun görünüyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl bütçem 2-2,5 civarında fakat 4-5 yıl kadar öncesine kadar ucuz kulaklıklarla idare edip 6 ay gibi kısa sürelerde bir kulaklık değiştirdiğim için kaliteli bir şeyler olsun istiyorum. v2 X veya nova 1 de hiç ucuz ürünler değil tabii ki fakat eğer cloud 3 daha kaliteli diyorsanız tercihim ondan yana olacaktır

cloud III veya buna bakabilirsin kampanyalarla daha uyguna gelir
Bu kulaklığı daha önce hiç duymamıştım. Konforu vs. hakkında bilginiz varmıdır acaba? 9-10 saat gibi uzun kullanımlarda rahatsız eder mi?

Çoğunlukla oyun oynamak için alacağım önerilerinizi dikkate alırsam cloud 3 daha uygun görünüyor değil mi?

Asıl bütçem 2-2,5 civarında fakat 4-5 yıl kadar öncesine kadar ucuz kulaklıklarla idare edip 6 ay gibi kısa sürelerde bir kulaklık değiştirdiğim için kaliteli bir şeyler olsun istiyorum. v2 X veya nova 1 de hiç ucuz ürünler değil tabii ki fakat eğer cloud 3 daha kaliteli diyorsanız tercihim ondan yana olacaktır

Bu kulaklığı daha önce hiç duymamıştım. Konforu vs. hakkında bilginiz varmıdır acaba? 9-10 saat gibi uzun kullanımlarda rahatsız eder mi?
forumda alan arkadaş vardı beğenmişti ona sormak en mantıklısı olur bulursam buraya etiketlerim

@omerdesouza hocam deneyimlerinizi anlatır mısınız

forumda alan arkadaş vardı beğenmişti ona sormak en mantıklısı olur bulursam buraya etiketlerim

@omerdesouza hocam deneyimlerinizi anlatır mısınız

Ben direkt ürüne yaptığım yorumu buraya ekleyeyim.
Kulaklıkla ilgili deneyimimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim: Ürünü, iyzico ve Parolapara cashback kampanyaları sayesinde oldukça uygun bir fiyata (1.299 TL) satın aldım.

Kulaklık dün elime ulaştı ve o zamandan beri hatırı sayılır bir süre boyunca kullandım. Hatta test ettiğim sırada Gaming.gen.tr sağ olsun, beni arayarak ürünü yorumlamamı istedi. Ben de zaten yorumlamayı düşünüyordum çünkü gerçekten iyi bir ürün.

Açıkçası, bu kulaklık benim için biraz riskli bir tercihti. Ne yerli ne de yabancı kaynaklarda ürünle ilgili detaylı bir inceleme, video ya da fotoğraf bulabilmiş değildim. Ancak ses kalitesi ve ses yüksekliği gayet başarılı. Bunu, maalesef işitme kaybı yaşayan ve önümüzdeki ay ameliyat olacak biri olarak söylüyorum.

FX Sound ile güzel bir EQ ayarı yaparsanız, çok daha fazla keyif alacağınızı düşünüyorum. Bass'lar oldukça tatmin edici.

Gelelim mikrofona: Verdiği ses ne kadar iyiyse, aldığı ses de bir o kadar iyi. Önceki kulaklığımda yaşadığım gibi mikrofonda kesilme ya da kopma problemi yaşamadım (VXE V1). İlk başta dongle'ı USB 2.0 porta takmıştım ve ara ara seste kesilmeler oldu. Ancak USB 3.0'a taktığımda bu sorun tamamen ortadan kalktı.

Tek endişem şu ki, zamanla pad'leri ve taç kısmındaki deri bölümler doğası gereği soyulacak ve yıpranacak. Muhtemelen bunların yedeğini bulmak da pek kolay olmayacak.

Son olarak, donanımsal bir problem yaşamadığım sürece bu ürüne 3.000 TL versem bile memnun kalırdım. 1.300 TL’ye aldım ve fazlasıyla memnun kaldım. Teşekkür ederim.
1747938322317.webp

@BlackShotgunTR

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,665
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo