cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
3100’den 3900X’e bile geçmeye değmez oyun oynamak amacıyla geçiyorsan. En az 5600x al
Aciliyetim yok ama 3100 ben bitrate i falan yüksek tuttuğum için bana sıkıntı çıkartmaya başladı yayınlarda o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum yaniİlk sorum: Aciliyetin var mı?
O zaman 5600x alırız hocam zaten elimdeki işlemciyi satacağım için max 3k yazmalıydım oraya satıp üstüne koyup öyle alacağım yani 3k ya kadar bütçem var aslında3100’den 3900X’e bile geçmeye değmez oyun oynamak amacıyla geçiyorsan. En az 5600x al
Yayin yapıyorsan yayını ekran kartından versene direkAciliyetim yok ama 3100 ben bitrate i falan yüksek tuttuğum için bana sıkıntı çıkartmaya başladı yayınlarda o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum yani
Yayıncı değilim ama OBS kullanırsan yapabilirsin sanırım. 1660 Super ve 2080 Ti aynı encoder ı kullanıyor bu yüzden 2080 Ti ile nasıl yayın yapılıyorsa 1660 Super ile de aynı şekil yapılır bu yüzden yeni işlemci almana gerek yok aslındaOlmuyor streamlabs kullanıyorum gpu'ya bir türlü veremedim .... Çok sinir etti beni
Zaten r5 5600x alabiliyorum 1k ya elimdeki işlemciyi satıp üstüne 2k koyup alabilirim r5 5600x i max 3k diye belirtmeliydim o aklıma gelmediKral aciliyetin yoksa gereksiz aciliyetler yaratma kendine.Sebaat et 1 3 5 ay neyse bekle üstüne 1500 TL daha biriktir koy r5 5600 x al ardınada bakma kafan rahat olsun.Hepsi bu.Son sözümde bu.Dinlemeni ve uygulamanı öneririm.Tercih senin
Bu ne kral masala döndürdün hikayeyi Sistemimden memnunum zatenAl geç 5600 x i o zaman fazlasıyla yeter..geri kalanı geri kalan aylara yayarak birikimini oluşturur kaliteli bir başka donanım alır yada değerlendirirsin.hem sen müsterih olur hemde pc in müsterih olur böylelikle gül gibi geçinir gidersiniz
O zaman onu bir araştırmak lazım bir sürü ayar denedim halbu kiYayıncı değilim ama OBS kullanırsan yapabilirsin sanırım. 1660 Super ve 2080 Ti aynı encoder ı kullanıyor bu yüzden 2080 Ti ile nasıl yayın yapılıyorsa 1660 Super ile de aynı şekil yapılır bu yüzden yeni işlemci almana gerek yok aslında