kaan.sri
80+
Dahası
- Bütçe
- 2000
Merhaba öncelikle 2000 tl kablosuz kulak üstü bir kulaklık arıyorum şimdi kullandığım kulaklık kulağımı çok ağrıtıyor günde 12 saat pc başında oyun oynayan birisi olarak artık oynayamaz oldum artık kulağıma dokununca acımaya falan başladı 2000 tl max 2500 tl ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum + mikrofonuda olursa iyi olur benim aklımda logitech kulaklıklar var mediamarkta deneyimlemiştim gerçekten çok rahat sanki kafanda kulaklık yokmuş gibi benim için en önemlisi şu anda rahatlık uzun kullanımda sıkıntı çıkmaması sonra ses kalitesi bu bütçede en iyi sizce nedir ? şimdiden teşekkürler
benim aklımda bu var nasıldır
benim aklımda bu var nasıldır
Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com