Scyrox öneririm.2000 TL'ye kablosuz mouse almak istiyorum. Wraith Esports veya Gaming gen tr deki modellerden hangilerini önerirsiniz? İyzico indirimini de kullanmak istiyorum o yüzden özellikle bu sitelerden birinden almam gerek
3k o 2k demısScyrox öneririm.
vxe r1 pro veya pro max modeli olmazsa alinmaz diyolar ama![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
2700 diye biliyordum zam yemiş. Parolapara ve iyzico kullanacağı için 2kdan assagıya geliyor zaten.3k o 2k demıs
iyzico ile 2k nın altına düşüyor3k o 2k demıs
doğru iyzicodan yararlanıp alınabiliriyzico ile 2k nın altına düşüyor
2000 TL'ye kablosuz mouse almak istiyorum. Wraith Esports veya Gaming gen tr deki modellerden hangilerini önerirsiniz? İyzico indirimini de kullanmak istiyorum o yüzden özellikle bu sitelerden birinden almam gerek
İyzico indirimleri ile baya uygun fiyata da geliyor, ben de donanım arşivi Instagram storyisinden görüp almıştım yeni bir ürün ama çok kaliteli ve kullanışlı 1.5 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.2000 TL'ye kablosuz mouse almak istiyorum. Wraith Esports veya Gaming gen tr deki modellerden hangilerini önerirsiniz? İyzico indirimini de kullanmak istiyorum o yüzden özellikle bu sitelerden birinden almam gerek
Çok aşırı teknik bilgi bilmiyorum ama sanırım şu anda alınabilecek en üst düzey özelliklere sahip mouse bu 2000tl ile.İyzico indirimleri ile baya uygun fiyata da geliyor, ben de donanım arşivi Instagram storyisinden görüp almıştım yeni bir ürün ama çok kaliteli ve kullanışlı 1.5 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
![]()
GameRaider M OLED 8K Hz RGB OLED Ekran 26.000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse
Mouse’un gövdesindeki mini OLED panel, o anda seçili DPI değerini, pil yüzdesini, bağlantı modunu anlık gösterir.www.gaming.gen.tr
Önerilebilecek en kötü mouselardan biriASUS TUF GAMING M4 modeli fiyat aralığına göre çok başaralı 12.000 dpı 1000hz ve aynı zaman da Bluetooth lu olarak da kullanabilirsin
Bazı kişiler kablosuzda takılmalar oluyor diyordu sen bu durumu yaşadın mı acaba?İyzico indirimleri ile baya uygun fiyata da geliyor, ben de donanım arşivi Instagram storyisinden görüp almıştım yeni bir ürün ama çok kaliteli ve kullanışlı 1.5 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
![]()
Mouse’un gövdesindeki mini OLED panel, o anda seçili DPI değerini, pil yüzdesini, bağlantı modunu anlık gösterir.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok aşırı teknik bilgi bilmiyorum ama sanırım şu anda alınabilecek en üst düzey özelliklere sahip mouse bu 2000tl ile.
Çinden ucuza alalım üstüne basalım markayı şeklinde bir mouseİyzico indirimleri ile baya uygun fiyata da geliyor, ben de donanım arşivi Instagram storyisinden görüp almıştım yeni bir ürün ama çok kaliteli ve kullanışlı 1.5 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok aşırı teknik bilgi bilmiyorum ama sanırım şu anda alınabilecek en üst düzey özelliklere sahip mouse bu 2000tl ile.
İkisi aynı ürün biri 8khz destekliyor ve iyzico kampanyalarıyla gameraider daha ucuza geliyorÇinden ucuza alalım üstüne basalım markayı şeklinde bir mouse