Neler Yeni

2000 TL klavye önerisi

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Dereli
Bütçe
2000
Merhaba hali hazırda deathadder mouse um var. 2022 de aldım sorunsuz kullanıyorum. Memnunum, yine klavyemde aynı marka olsun istiyorum. Aradığım herhangi bir özellik yok Razer olsun istiyorum en çok. Kablosuz aşırı iyi sessiz mekanik klavye önerileriniz falan varsa alabilirim. Ben Ornata V3 TKL buldum, bu klavye nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada pc kolik adlı sitede 1750 tl bu klavye, itopyada 2690 tl. Pckolik nasıldır, alış veriş yapan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
özgür kaplan
fiyat bilmem ama sana bir tank önereceğim fiyatı suan nedir bilmiyorum
3 sene önce hyper x alloy mkw100 aldım 30 KERE ÇAY 10 KERE KAHVE Bİ O KADAR KOLA DÖKÜLDÜ.
HİÇ TEMİZLEMEKLEDE UĞRAŞMADIM ZATEN İŞ İÇİN
inanır mısın henüz 1 tuşu bozulmadı?:ROFLMAO: bundan daha iyi sağlamlık testi varsa ben kaçar
not: bir şey dökülünce tuşlar birbbirine karışıyor 3 ile 12 saat arasında kuruyunca iyileşiyor)
alabiliyorsan tank paledi gibi billah .d

Gurkanpiro

80+ Platinum
Merhaba hali hazırda deathadder mouse um var. 2022 de aldım sorunsuz kullanıyorum. Memnunum, yine klavyemde aynı marka olsun istiyorum. Aradığım herhangi bir özellik yok Razer olsun istiyorum en çok. Kablosuz aşırı iyi sessiz mekanik klavye önerileriniz falan varsa alabilirim. Ben Ornata V3 TKL buldum, bu klavye nasıldır?

Bu arada pc kolik adlı sitede 1750 tl bu klavye, itopyada 2690 tl. Pckolik nasıldır, alış veriş yapan var mı?
site güvenilir ama klavyeyi tavsiye etmem membran

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat bilmem ama sana bir tank önereceğim fiyatı suan nedir bilmiyorum
3 sene önce hyper x alloy mkw100 aldım 30 KERE ÇAY 10 KERE KAHVE Bİ O KADAR KOLA DÖKÜLDÜ.
HİÇ TEMİZLEMEKLEDE UĞRAŞMADIM ZATEN İŞ İÇİN
inanır mısın henüz 1 tuşu bozulmadı?:ROFLMAO: bundan daha iyi sağlamlık testi varsa ben kaçar
not: bir şey dökülünce tuşlar birbbirine karışıyor 3 ile 12 saat arasında kuruyunca iyileşiyor)
alabiliyorsan tank paledi gibi billah .d
Şu an satışta bulunmuyor hocam kalvye. Ve ben bu kadar büyük klavye istemiyorum. Ek olarak marka Razer olsun istiyorum. Daha sonrasında kulaklığıda Razer alacağım. Kombine olsun istiyorum.

site güvenilir ama klavyeyi tavsiye etmem membran
Ses takıntım var zaten hocam. Çatur çutur sesi çıkmasını istemiyoeum. Dediğim gibi daha iyi kablosuz klavge varsa alabilirim.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Arda Teksin

madlions https://ulugames.com.tr/products/madlions-mad68-mad60-he?variant=41987943759981

Gurkanpiro

80+ Platinum
Şu an satışta bulunmuyor hocam kalvye. Ve ben bu kadar büyük klavye istemiyorum. Ek olarak marka Razer olsun istiyorum. Daha sonrasında kulaklığıda Razer alacağım. Kombine olsun istiyorum.

Ses takıntım var zaten hocam. Çatur çutur sesi çıkmasını istemiyoeum. Dediğim gibi daha iyi kablosuz klavge varsa alabilirim.
kablosuz degıl zaten v3 tkl en iyi seçenek bence sahibindende aula f75

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Dereli
Düşünmem lazım.
Bunun sesi daha iyi gibi geldi. Benzer klavye var mı bulamadım hocam bulursan linkini atar mısın hocam?

Çok büyük hocam.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Arda Teksin
Düşünmem lazım.
Bunun sesi daha iyi gibi geldi. Benzer klavye var mı bulamadım hocam bulursan linkini atar mısın hocam?

Çok büyük hocam.
düşünme dostum fiyatı 3.5k civarında olacak manyetik switch bir klavye yurtdışında çok fazla ilgi gördü sağlam marka kaçıran bin pişman. şimdi alırsan 4 gun sonra kargoya verilecek.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Dereli
düşünme dostum fiyatı 3.5k civarında olacak manyetik switch bir klavye yurtdışında çok fazla ilgi gördü sağlam marka kaçıran bin pişman. şimdi alırsan 4 gun sonra kargoya verilecek.
Attığın linkteki site yurt dışından mı yolluyor hocam?

Top Bottom