Neler Yeni

Öneri 2000 TL klavye önerisi

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
Bütçe
2000
2000 TL bandında klavye önerir misiniz? Önceliğim tuş hissiyatı ve olabildiğince sessiz olması. Bende blue Switch var daktilo gibi bıktım bundan.

Bunu önerenler oldu fakat optik switch olduğu için sesli olur diye bilgi gördüm nette, doğru mudur?

Bir başka önerilende bu;

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Eren Bilal Cihan
2000 TL bandında klavye önerir misiniz? Önceliğim tuş hissiyatı ve olabildiğince sessiz olması. Bende blue Switch var daktilo gibi bıktım bundan.

Bunu önerenler oldu fakat optik switch olduğu için sesli olur diye bilgi gördüm nette, doğru mudur?

Bir başka önerilende bu;

Asus Tuf Gaming K3 önerimdir sade ama şık bir klavye üstünde kalih red switchler var istersen brown switchde var onuda alabilirsin şu an kendisini aktif olarak kullanıyorum ve memnunum

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus Tuf Gaming K3 önerimdir sade ama şık bir klavye üstünde kalih red switchler var istersen brown switchde var onuda alabilirsin şu an kendisini aktif olarak kullanıyorum ve memnunum
Bütçemi aşıyor hocam.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Eren Bilal Cihan

Bir başka önerilende bu;

Steel seriesin prism capleriyle kullanıyorum bu şekilde duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçemi aşıyor hocam.
Hocam pahalanmış baya ben 1.4 felan almıştım en son baktığımda 1.7 1.8 civarıydı

Ekler

• IMG-20230805-WA0023.jpeg
    IMG-20230805-WA0023.jpeg
    3 MB · Hit: 58
Top Bottom