Neler Yeni

2000 TL kulaklık ve klavye önerisi

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
Bütçe
2000
Wireless kulaklık ve mekanik klavye lazım bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca fikrinizi almak istiyorum bende Gamenote KB435L marka rainbow klavye var.Çok süper değil ama kötü de değil.Mekanik klavye'ye geçmek çok önemli mi.Çünkü direksiyon,oyun satın almak ve daha üst seviye monitör için de para biriktiriyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Wireless kulaklık ve mekanik klavye lazım bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca fikrinizi almak istiyorum bende Gamenote KB435L marka rainbow klavye var.Çok süper değil ama kötü de değil.Mekanik klavye'ye geçmek çok önemli mi.Çünkü direksiyon,oyun satın almak ve daha üst seviye monitör için de para biriktiriyorum.

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kulaklık bunu alıcam,klavye markasını pek bilmiyorum iyi marka mı ?
Fazlasıyla iyi , bu klavyede piyasanın en iyi "Cherry Mx Blue" bulunuyor.
Buyrun inceleme videosu

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Meto155
Bende bu ikisini almanızı öneririm şuanda summoner kullanıyorum çok memnunum. Kulaklıkta gayet kaliteli bir kulaklık sizi memnun edecektir.

sanders

80+ Bronze

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Kulaklık;
klavye;

Kulaklık için dipnot bırakayım. Kullanan arkadaşlar sesinin çok güzel olduğu ama mikrofonun ise kötü olduğunu yazmışlar.
bu da olabilir.

Top Bottom