gamakay mk61güncel kullandığım rk61 klavyem bozuldu yeni klavye alacağım %60 maksimumda %75 klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum
bütçe 2000 TL
Gamakay mk61 ine bak bi ben yellow switch kullanıyorum manyak bişey kasa gibi klavyeHocam ben de benzer arayıştayım, ben sadece tkl bakıyorum. Bu dikkatimi çekmişti isterseniz bir bakın.
Ben tkl bakıyorum hocam, o yüzde 60, yine de teşekkürler.gamakay mk61
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamakay mk61 ine bak bi ben yellow switch kullanıyorum manyak bişey kasa gibi klavye
Ben de akko sipariş verdim %75 yada tkl klavye alacaktım aralarında mantıklısı o geldi genelde diğer klavyeler %60-68 boyutunda onu da ben tercih etmiyorum.Hocam ben de benzer arayıştayım, ben sadece tkl bakıyorum. Bu dikkatimi çekmişti isterseniz bir bakın.
Hocam model güzel duruyor ama başlıkta ve açıklamalarda kablosuza dair bir şey göremedim. Bir tane yorumda kablosuz özelliğinden bahsedilmiş. Kablosuz özelliği var mı?Ben de akko sipariş verdim %75 yada tkl klavye alacaktım aralarında mantıklısı o geldi genelde diğer klavyeler %60-68 boyutunda onu da ben tercih etmiyorum.
Bu model %75, inceleyebilirsin
Hocam kablosuz yok diye biliyorum akkonun sitesinde de gözükmüyor 5075B plus da vs kablosuz özelliği var ama bu modelde olmaması lazımHocam model güzel duruyor ama başlıkta ve açıklamalarda kablosuza dair bir şey göremedim. Bir tane yorumda kablosuz özelliğinden bahsedilmiş. Kablosuz özelliği var mı?
Evet hocam ama galiba hazır alırız ya, teşekkürler yine de.ZUOYA Tester84 Hot Swap RGB arka oyun mekanik klavye kiti WiredSupport DIY sevimli kız klavye kiti - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comKTT Kang beyaz anahtarı V3 lineer 43g 53g MX anahtarı mekanik klavye 80m fabrika Lubed Kangbai anahtarı naylon POM 3pin - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comPBT Keycaps XDA profil kiÅiselleÅtirilmiÅ Ä°ngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Toplam 2100-2200 TL civarina gelir tahmini.
GMK67'nin hala indirimi duruyorsa 950 TL olmasi lazim burada. Alan arkadaslar vergi cikmadi ekstradan diyordu, hizliymis kargosu.
Kod : 24WG24ZUOYA GMK67 Gasket Triple-mode Gaming Keyboard DIY Kit
The south-facing PCB of the ZUOYA GMK67 keyboard kit offers more compatibility and flexibility. To better illuminate the keyboard kit backlight from the typist’s perspective. The keyboard kit features hot-swappable switch sockets, Simply plug in the desired switch, ZUOYA GMK67 keyboard kit...www.whatgeek.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@B1L0 Buna sende bakabilirsin, Tester84 istedigin tiptedir belki.
Hazir almaktan cogu zaman daha iyi olur boyle almak .Tester84 bayagi iyi ve kaliteli bir kasa. Bir dusunun bence hocam. Hatirladigim kadariyla o atilan Akko model modlamaya cok musait degil. Bu aklinizda bulunsun.Evet hocam ama galiba hazır alırız ya, teşekkürler yine de.
corseir k65 rgb minigüncel kullandığım rk61 klavyem bozuldu yeni klavye alacağım %60 maksimumda %75 klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum
bütçe 2000 TL
Hangisi hocam 5085B mi yoksa 5075s miHazir almaktan cogu zaman daha iyi olur boyle almak .Tester84 bayagi iyi ve kaliteli bir kasa. Bir dusunun bence hocam. Hatirladigim kadariyla o atilan Akko model modlamaya cok musait degil. Bu aklinizda bulunsun.
Hocam modlamalık pek bir niyetim yok ya alır düz kullanırım ben. Sizin attığınız tarzda klavyeleri toplamaya beceremem belki diye pek düşünmüyordum ama galiba hazır kasa olunca sadece switch ve keycaps takma işi halledilir kolay onlar. Bi düşünelim.Hazir almaktan cogu zaman daha iyi olur boyle almak .Tester84 bayagi iyi ve kaliteli bir kasa. Bir dusunun bence hocam. Hatirladigim kadariyla o atilan Akko model modlamaya cok musait degil. Bu aklinizda bulunsun.
Bir arkadaş söylemiş zaten de itopya indirimlerine bakarken gördüm diğer sitelere göre fiyatı iyi duruyor.güncel kullandığım rk61 klavyem bozuldu yeni klavye alacağım %60 maksimumda %75 klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum
bütçe 2000 TL