DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13,540
- İsim
- Eren
- İlgilendiği Kategoriler
- karışık
- @sshintori
- Steam
- shiori
- Discord
- poxy_
Evet sadece switch ve keycap takiyorsunuz.Hocam modlamalık pek bir niyetim yok ya alır düz kullanırım ben. Sizin attığınız tarzda klavyeleri toplamaya beceremem belki diye pek düşünmüyordum ama galiba hazır kasa olunca sadece switch ve keycaps takma işi halledilir kolay onlar. Bi düşünelim.
Bir arkadaş söylemiş zaten de itopya indirimlerine bakarken gördüm diğer sitelere göre fiyatı iyi duruyor.
Ayrıca apex 9 mini de 2.5k bütçe artarsa düşünülebilir.CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile CH-9194010-TR ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
K65'in fiyati uygunmus. Alinabilir. Apex 9 mini ile pek bir farki yok ondan k65 yeterli gelir.
Razer Huntsman Mini Analog %60 Analog Optical Switch RGB Siyah Mekanik Gaming Klavye
Razer Huntsman Mini Analog %60 Analog Optical Switch RGB Siyah Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
2500 bandina cikiyorsak Rapid Trigger ozelligi icin Hunstman mini analog tercih edilebilir.