temudan me6s siparişi verdim geçenlerde kullananlar oldukça memnun 1066 liraya denk geldi bana vergi dahil bakmanı tavsiye ederim gelincede deneyimimi paylaşırım. Eksik olarak gürültü engelleme kullanman gerekiyorBütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Yayıncı mikrofonu mu arıyorsunuz? Bu fiyatlara 2.el bulursunuz belki ama birazcık çıkarım derseniz Fifine mikrofonlar var bir de Razer mini mikrofon var.Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Onları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorumYayıncı mikrofonu mu arıyorsunuz? Bu fiyatlara 2.el bulursunuz belki ama birazcık çıkarım derseniz Fifine mikrofonlar var bir de Razer mini mikrofon var.
Temuya güvenim yok kankamhttps://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100045180347&sku_id=17594457278826&_oak_page_source=501&source_goods_id=¤t_rec_strategy=&_x_ns_irclickid=T-wxHuSbtxyKWHCUX:R8cTacUks3mY3:CRRQ040&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1580294&_x_ns_iradname=Online+Tracking+Link&_x_ns_iradsize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x_ns_sharedid=&_x_ns_ts=1742645102337&_x_ns_randint=6981939&_x_ns_adtype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_sessn_id=vawl6sm2t3&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1742645121511_xwmwl9t6pq&refer_page_sn=10037
ben üsttekinden aldım kupon olduğu için
neden kiOnları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temuya güvenim yok kankam
Youtube'da incelemeleri vardır sanıyorum ama şöyle bir durum var bu bütçelerde aldığınız mikrofonda arayacağınız özellik ne olmalı? FP düşünmek gerekOnları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum
Temuya güvenim yok kankam
Ne olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün.neden ki
Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterliYoutube'da incelemeleri vardır sanıyorum ama şöyle bir durum var bu bütçelerde aldığınız mikrofonda arayacağınız özellik ne olmalı? FP düşünmek gerek
Nvidia Broadcast ile ayarlama yaparsanız baya toparlar. Dediğim gibi ya bu ya da Fifine bakabilirsinNe olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün.
Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterli