Neler Yeni

Çözüldü✓ 2000 TL mikrofon tavsiyesi ??!

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Bütçe
2000
Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ekin Büyükyağcı
Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
temudan me6s siparişi verdim geçenlerde kullananlar oldukça memnun 1066 liraya denk geldi bana vergi dahil bakmanı tavsiye ederim gelincede deneyimimi paylaşırım. Eksik olarak gürültü engelleme kullanman gerekiyor

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İ
Yayıncı mikrofonu mu arıyorsunuz? Bu fiyatlara 2.el bulursunuz belki ama birazcık çıkarım derseniz Fifine mikrofonlar var bir de Razer mini mikrofon var.

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ekin Büyükyağcı
https://www.temu.com/goods.html?_bg...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_sessn_id=vawl6sm2t3&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1742645121511_xwmwl9t6pq&refer_page_sn=10037

ben üsttekinden aldım kupon olduğu için

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayıncı mikrofonu mu arıyorsunuz? Bu fiyatlara 2.el bulursunuz belki ama birazcık çıkarım derseniz Fifine mikrofonlar var bir de Razer mini mikrofon var.
Onları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temuya güvenim yok kankam

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ekin Büyükyağcı
Onları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum

neden ki

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İ

Youtube'da incelemeleri vardır sanıyorum ama şöyle bir durum var bu bütçelerde aldığınız mikrofonda arayacağınız özellik ne olmalı? FP düşünmek gerek

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün.

Youtube'da incelemeleri vardır sanıyorum ama şöyle bir durum var bu bütçelerde aldığınız mikrofonda arayacağınız özellik ne olmalı? FP düşünmek gerek
Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterli

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İ
Ne olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün.

Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterli
Nvidia Broadcast ile ayarlama yaparsanız baya toparlar. Dediğim gibi ya bu ya da Fifine bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,069
Üyeler
170,466
Son üye
Burak Aydoğan
Top Bottom