Çözüldü✓ 2000 TL mikrofon tavsiyesi ??!

kdrk0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Bütçe
2000
Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
temudan me6s siparişi verdim geçenlerde kullananlar oldukça memnun 1066 liraya denk geldi bana vergi dahil bakmanı tavsiye ederim gelincede deneyimimi paylaşırım. Eksik olarak gürültü engelleme kullanman gerekiyor

Yayıncı mikrofonu mu arıyorsunuz? Bu fiyatlara 2.el bulursunuz belki ama birazcık çıkarım derseniz Fifine mikrofonlar var bir de Razer mini mikrofon var.

https://www.temu.com/goods.html?_bg...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_sessn_id=vawl6sm2t3&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1742645121511_xwmwl9t6pq&refer_page_sn=10037

ben üsttekinden aldım kupon olduğu için

Yayıncı mikrofonu mu arıyorsunuz? Bu fiyatlara 2.el bulursunuz belki ama birazcık çıkarım derseniz Fifine mikrofonlar var bir de Razer mini mikrofon var.
Onları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temuya güvenim yok kankam

Onları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum

neden ki

Youtube'da incelemeleri vardır sanıyorum ama şöyle bir durum var bu bütçelerde aldığınız mikrofonda arayacağınız özellik ne olmalı? FP düşünmek gerek

Ne olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün.

Youtube'da incelemeleri vardır sanıyorum ama şöyle bir durum var bu bütçelerde aldığınız mikrofonda arayacağınız özellik ne olmalı? FP düşünmek gerek
Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterli

Ne olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün.

Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterli
Nvidia Broadcast ile ayarlama yaparsanız baya toparlar. Dediğim gibi ya bu ya da Fifine bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,325
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri