vgn dragonfly f1 proönerilerinizi bekliyorum rengi siyah ve öncelik kablosuz olsun
Post automatically merged:
+ olarak g403 hero kullanıyorum şuan ona benzer bir mouse olursa iyi olur
vgn dragonfly f1 pro
peki bunun yerine kablolu deathadder v3 almam ne kadar mantıklı olurbir ara dongleini alırsınız güzel olur.![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
bence saçma olur kablo büyük etken bence f1 pronun beyazını kullanıyorum sorun varsa cevaplarımpeki bunun yerine kablolu deathadder v3 almam ne kadar mantıklı olur
300tl az vermek için ben kablosuzdan kabloluya geçmezdim yapeki bunun yerine kablolu deathadder v3 almam ne kadar mantıklı olur
post travelden bahsediyosan yok dongleyi denemeden bir şey diyemem bende almadım dahatıklama gecikmesi nasıl birde bu dongle almam çok önemli mi
Normal hali 1000 hz raporlama, dongle ile 4000 hz oluyor illa + değer katacaktır..tıklama gecikmesi nasıl birde bu dongle almam çok önemli mi
Bence alacaksan yaninda dongleda al 1000hz ile 4000hz arasi cok fark oluyortıklama gecikmesi nasıl birde bu dongle almam çok önemli mi
Bence deathadder v3 alabilirsin kablosuz olmasi senin icin cok önemli degilse zaten kablosu çok hafif pek hissetirmiyor hemde 8000hz ye kadar destekliyor ben 10 gundur v3 kullaniyorum cok memnunum. Ancak elinin buyuk olmasi şart 18 cm ve üstü. Palm tutuş icin uygun.peki bunun yerine kablolu deathadder v3 almam ne kadar mantıklı olur
2700 Tl ye 4000 hz raporlama veren başka yok sanırım.dongle ile beraber alırsam 2700 TL'ye geliyor 2700 TL'ye daha iyi bir mouse var mı peki