- Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa ve psu hakıında bi bilgin varsa diğer konumada bakarsan sevinirimOlur Gskill da olur, güzel marka.
kasa ve psu hakıında bi bilgin varsa diğer konumada bakarsan sevinirimOlur Gskill da olur, güzel marka.
kasa ve psu nasıl diğerleri için genel tavsiyelere bakarak aldımdaSistem genel olarak oyun odaklı ise 16GB yeterli gelecektir.
Marka model nedir?kasa ve psu nasıl diğerleri için genel tavsiyelere bakarak aldımda
Marka model nedir?
Güzel seçimler olmuş.
Kasanın üzerine 360MM soğutucu sığmaz, PSu güzel.
360 mm sıvı soğutucu sığarmı ?Güzel seçimler olmuş.
onu da sorucaktım ekelmeyi unuttumKasanın üzerine 360MM soğutucu sığmaz, PSu güzel.
Sığar diye düşünüyorum hocam.360 mm sıvı soğutucu sığarmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu da sorucaktım ekelmeyi unuttum
Kasa önüne sığar diye biliyorum.360 mm sıvı soğutucu sığarmı ?
onu da sorucaktım ekelmeyi unuttum
kasa özelikklerinde böyle bişey gördüm amaKasa önüne sığar diye biliyorum.
XPG BattleCruicer, P500ADRGB veya Corsair 5000D bakabilirsin.
gerekirse önüne takarım yapıcak bişe yokKasa önüne sığar diye biliyorum.
XPG BattleCruicer, P500ADRGB veya Corsair 5000D bakabilirsin.
MAx Vga uzunluğu ekran kartı oluyor, öne takılınca hava akışını bilemem ama kasa güzel.kasa özelikklerinde böyle bişey gördüm ama
- Max. VGA uzunluğu360 mm
gerekirse önüne takarım yapıcak bişe yok
bide kasayı alanlar görünüşten daha büyük geldi fln diyor bence olur bu kasa ya görünüşüde içime sindi senin söylediklerine baktımda pek güzel değil gibilerdi
Lpx ram alınmazryzen 7 5800x fark ettiyseniz 1 2 konu açtım nerdeyse tüm parçaları sizle konuştuğumuza göre attım zaten birazdan 1 2 konu daha açıcam hiç uzatmadan burdan sorayım
Alıntıyı görüntüle
alt kısımda bide sıvı soğutma var zaten şuan kasa ve psu kaldı son olarak bunlarada tavsiye verirsen sevinirim