2000 TL ye kablosuz kulaklık öneri

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Bütçe
2000
havit h2002p kullanıyorum aktif olarak. klavye ve mouse kablosuz olduğundan kulaklığıda kablosuz almak istiyorum. mikrofon kalitesi kötü olmadığı sürece ne önerirsiniz. aklımda havit fuxi-h3 vardı ama bazı insanlar sesin dışarıya verdiğini ve kalitesi iyi deyil diyolardı.

hiç duymadığım bi marka. kullanıcı yorumuda olmadığından emin olamadım. ama yinede bi göz gezdireyim hocam.
bunların mouseları çok meşhur hocam firma türk zaten yurt dışından ithal edip burda satıyolar duymamış olmanız garip tercih ediliyor baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha ama kulağımda yokmuş gibi olsun, terletmesin mikrofonu da kaliteli olsun derseniz attack shark l90 almıştım ben aliexpressten 9 ay götürdü beni. sonra bi arızası çıktı adamlara yazdım %70 ücret iadesi yaptılar sorgulamadan. bu çok tavsiye edilen bi marka değil sonuçta düşük bütçeli çin markalarından biri ama 2 bine kadar benim kullandığım en iyi kablosuz kulaklıklar bunlar

https://furylevel.com/fevell-xs1-kablosuz-oyuncu-kulaklik?Siyah=Beyaz
fuxi h3 önermem kablosuz olması dışında elde tutulabilir hiçbir yanı yok. bu kulaklık daha geçen hafta falan çıktı discord sunucularında sana özelliklerinden daha detaylı bahsederler ben bunun bi üst modelini aldım memnunum

Fuxi H3 fason bi kulaklık, farklı marka basıp satıyolar aynı ürünü. Hatta senin önerdiğin kulaklık da bizzat Fuxi H3'ün aynısı gibi duruyor.

Birbirinin kopyası iki fasondan birini övüp diğerini gömüyorsun, absürdlüğü sorgulayınca da verdiğin cevap bu.
Ad hominem yapan bi zavallı olmaktan ziyade varsa bir yanlışımız adam gibi belirtsen hem biz hem diğer kullancılar öğrense nasıl olur?

Birbirinin kopyası iki fasondan birini övüp diğerini gömüyorsun, absürdlüğü sorgulayınca da verdiğin cevap bu.
Ad hominem yapan bi zavallı olmaktan ziyade varsa bir yanlışımız adam gibi belirtsen hem biz hem diğer kullancılar öğrense nasıl olur?
kalitesi farklı kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmak gerekiyor ses sürücüsü bile farklı yorum yapmadan önce bak

ad hominem yazayım da entel takıldığım belli olsun :D
en azından açıklama yapmaya değer birine benziyon
"birbirinin kopyası iki fasondan birini övüp diğerini gömüyorsun" tamamen asılsız mesela şu. fuxi h3 kullanmadım ve ömrüm kulaklık incelemekle de geçmedi zaten, kullandığım kulaklığı övmemde bi sakınca görmüyorum? ayrıca birbirinin kopyası demen daha da falso çünkü alakaları yok bunu bilmek için her ikisini de kullanmaya gerek yok.
sadece "bu, bunun aynısı gibi" diyerek araştırmadan milleti yanlış yönlendiren biri olduğun için zavallı lafına alınmıyorum
mesajımı kitap okumayan birinin anlayabileceği şekilde tekrar düzenliyorum: "fuxi h3 dandik, ben furylevel x1'i kullanıyorum ve memnunum. özellikleri, teknik detayları sitede var. kullanıcı yorumları için de discordda ürünü canlı olarak görebiliyorsun."
entellektüel takılıp az bilindik terimler kullanarak araştırma yapmaktan aciz olmaya gerek yok sadece yorum yapmadan önce araştır. sonrasında "adam gibi belirt biz öğrenelim" diye zavallı duruma düşmene gerek kalmasın

ad hominem yazayım da entel takıldığım belli olsun :D
en azından açıklama yapmaya değer birine benziyon
"birbirinin kopyası iki fasondan birini övüp diğerini gömüyorsun" tamamen asılsız mesela şu. fuxi h3 kullanmadım ve ömrüm kulaklık incelemekle de geçmedi zaten, kullandığım kulaklığı övmemde bi sakınca görmüyorum? ayrıca birbirinin kopyası demen daha da falso çünkü alakaları yok bunu bilmek için her ikisini de kullanmaya gerek yok.
sadece "bu, bunun aynısı gibi" diyerek araştırmadan milleti yanlış yönlendiren biri olduğun için zavallı lafına alınmıyorum
mesajımı kitap okumayan birinin anlayabileceği şekilde tekrar düzenliyorum: "fuxi h3 dandik, ben furylevel x1'i kullanıyorum ve memnunum. özellikleri, teknik detayları sitede var. kullanıcı yorumları için de discordda ürünü canlı olarak görebiliyorsun."
entellektüel takılıp az bilindik terimler kullanarak araştırma yapmaktan aciz olmaya gerek yok sadece yorum yapmadan önce araştır. sonrasında "adam gibi belirt biz öğrenelim" diye zavallı duruma düşmene gerek kalmasın

Aynı fabrikadan çıkan, kozmetik ve tasarım olarak birebir aynı iki ürün işte. Biri sadece teknik açıdan farklılığa uğramış o kadar.
Kendini yetiştirebilmiş biri olsaydın üstteki arkadaşın yaptığı gibi aradaki teknik farkını anlatıp, Havit, Redragon, Rampage vb. standart fasonlardan biri olmadığını belirtip saygısızlık yapmadan konuyu kapatırdın. Sana yakışan buymuş ama.

Bu prototip bizzat Furylevel'in elinden çıktı diyorsan orası biraz unlucky gibi yine de. İki ürüne bakıp birbirlerinden alakasız demek için dezavantajlı doğman gerekiyor.

Bu arada entelektüel tek l ile yazılır. Okuma işini arttıralım biraz. (y)

Son düzenleme:
Aynı fabrikadan çıkan, kozmetik ve tasarım olarak birebir aynı iki ürün işte. Biri sadece teknik açıdan farklılığa uğramış o kadar.
Kendini yetiştirebilmiş biri olsaydın üstteki arkadaşın yaptığı gibi aradaki teknik farkını anlatıp, Havit, Redragon, Rampage vb. standart fasonlardan biri olmadığını belirtip saygısızlık yapmadan konuyu kapatırdın. Sana yakışan buymuş ama.

Bu prototip bizzat Furylevel'in elinden çıktı diyorsan orası biraz unlucky gibi yine de. İki ürüne bakıp birbirlerinden alakasız demek için dezavantajlı doğman gerekiyor.

Bu arada entelektüel tek l ile yazılır. Okuma işini arttıralım biraz. (y)
ne kafa açtın la zuhahahah hayvan çiftliği okumuş gelmiş entelektüeli düzeltiyo :D
eleman daha bahsi geçen kulaklığı bilmiyor ve hakkında ne yazdığımı görmüyor iki üç cümle atıp burda egosunu tazeleyip mis gibi yatağına giriyor ağlatma ya

bu konuya açılan ilk mesajda furylevel için demişim ki "bunların mouseları çok meşhur hocam firma türk zaten yurt dışından ithal edip burda satıyolar". gelmiş diyo ki prototip furylevelin elinden mi çıktı diyon :D okuma işini artıralım thumbs up kaanzi 10. sınıf felsefeden 85 aldım anlarsın JKASHDFJKSAFHSADJK azcık itibarın kaldıysa bu konuya bir daha mesaj atmazsın muhtemelen. senin gibi okur bilir, teknolojiye hakim ve oyun kültürü üst düzey olan kişisel gelişimini erken yaşta akranlarının çok üstüne taşımış birisi nasıl internette insanlarla tartışmalara giriyor garip.

bir de okumaktan en hoşlandığın kitap hangisi

Geri