the_vr_boy
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
j7prime 2 den geçecegim
telefonda oyun işim yok zaten custom roomda atmayi düşünüyorumAlınmaz. Minimum ama minimum S9 ya da S9+ bak.
pazarlikla 1800 e almayi düşünüyorum bendeEkran çabuk arızalanıyor diye biliyorum. Biraz pazarlık edip 1800tl civarına almayı düşünürdüm.
Yerinde olsam bir kaç yıl sonra çıkmış orta segment samsunglara bakardım A50 gibi ve ya redmi note 8 pro ya da bakilabilirj7prime 2 den geçecegim
Yerinde olsam bir kaç yıl sonra çıkmış orta segment samsunglara bakardım A50 gibi ve ya redmi note 8 pro ya da bakilabilir
Bi de şu yandan bakın 2016 cihazı vs 2019 cihazı. Yani Android 8 vs Android 11. Android 8 in desteği bir kaç yıla biter. Custom rom atsanız o başka ama yinede yerinize olsam A50 alırdım
s kalitesi var a kalitesi var onuda düşünmek lazimBi de şu yandan bakın 2016 cihazı vs 2019 cihazı. Yani Android 8 vs Android 11. Android 8 in desteği bir kaç yıla biter. Custom rom atsanız o başka ama yinede yerinize olsam A50 alırdım
2000tl ye telefon aliyorsun ne kalitesi?s kalitesi var a kalitesi var onuda düşünmek lazim
Koptum2000tl ye telefon aliyorsun ne kalitesi?
bunu dediginiz için 2000 tl yi dolara çevirip yakmayi tercih ediyorum şuan2000tl ye telefon aliyorsun ne kalitesi?