kaç watt istiyorsunuz yazmamışsınız ancak high power performance gd öneririmfan sesini sevmiyorum bütçeme uygun sessiz psu var mı? Yoksa daha yukarı çıkıcam
yeter ancak ilerde güncelleme yaparsanız yapacağınız karta yetmeyebilir şuanki sistemde ben dururum diyorsanız gider amaRyzen 5 5600 rx7600 e 550w yeter dimi
yeter ancak ilerde güncelleme yaparsanız yapacağınız karta yetmeyebilir şuanki sistemde ben dururum diyorsanız gider ama
performance gd daha iyidir hocam azdaha verip onu alınİyi midirMSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyidir hocam alabilirsin.İyi midirMSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com