2000 TL'ye gamepad önerisi istiyordum pc için fc26 oynayacağım
max 2.5kya çıkarım
Çok rekabetçi kasmayacağım dersen bu ürün senin için yeterli olur fazlasıyla.![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.tr
Onlarda olabilir, site dolandırıcı değil. Ama garanti konusunda pek memnun kalmayan insanlar vardı o konuda yanlış bilgi vermeyeyim.
bundan çektim teşekkürlerÇok rekabetçi kasmayacağım dersen bu ürün senin için yeterli olur fazlasıyla.![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.tr
Hayırlı olsunbundan çektim teşekkürler
Sevindim, hayırlı olsungamepad geldi bugün denedim baya iyi sorun yok genel olarak beğendim teşekkürler
hocam kargonuz kaç güne geldi firma güvenilir mi? ve bende gamepad arıyorum sizin işinizi görüyormu güzelmigamepad geldi bugün denedim baya iyi sorun yok genel olarak beğendim teşekkürler