Neler Yeni

2000 TL'ye Hangi GT 1030'u Almalıyım?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Fettah Özalp
psu nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-masaustu-msi-gtx-1050-ti-1010557684/detay bunu buldum garanti vs varsa düşünülebilir

psu 300w q6600 işlemci var dar boğaz yaşarmıyım

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Hocam o çöplere harcayacaginiza gtx 1050 falan alın ben yeni sattım 2200 e hatta şuanda asus cerberus gtx 1050 ti buldum içi açılmamış al sat için almayı düşünüyorum
1200 TL lik bir ekran kartı zaten bu , Türkiye piyasasında Bu paraya sıfır ekran kartı olarak ne bekliyorsun anlamadım , Varsa bu fiyatlara yakın bildiğin 3060 Ti falan link at bizde alalım

psu 300w q6600 işlemci var dar boğaz yaşarmıyım
Dar boğaz yaşarsınız demek biraz hafif kalıyor , darboğazın alâsını yaşarsınız , En kral darboğazı yaşarsınız

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Fettah Özalp
1200 TL lik bir ekran kartı zaten bu , Türkiye piyasasında Bu paraya sıfır ekran kartı olarak ne bekliyorsun anlamadım , Varsa bu fiyatlara yakın bildiğin 3060 Ti falan link at bizde alalım

Dar boğaz yaşarsınız demek biraz hafif kalıyor , darboğazın alâsını yaşarsınız , En kral darboğazı yaşarsınız
oynayacağım oyun mc 4gb ram var q6600 işlemci radeon x1650 ekran kartı bu donanımlarla en düşük ayarlar 10 fps fpsimi ne alırsam 120 yapabilirim

Can...

80+ Platinum

Ben kartın çöp olduğunu söyledim para kolay kazanılmıyor dandik bir işe yaramayan seye parasını niye harcatayim adama gelmiş boş yapıyorsun burda

oynayacağım oyun mc 4gb ram var q6600 işlemci radeon x1650 ekran kartı bu donanımlarla en düşük ayarlar 10 fps fpsimi ne alırsam 120 yapabilirim
Hocam uyguna gtx 1050 bula bilirsiniz veya gtx 1050 ti dar boğaz olur ama ilerde yükseltme yapma şansınız olursa işlemciye yine kullanırsınız ama psu yetermi bilmiyorum ben 450 w ile kullanıyordum. Amd a10 7850 k vardı sonra ryzen aldım

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Uygunsuz davranış
Ben kartın çöp olduğunu söyledim para kolay kazanılmıyor dandik bir işe yaramayan seye parasını niye harcatayim adama gelmiş boş yapıyorsun burda

Hocam uyguna gtx 1050 bula bilirsiniz veya gtx 1050 ti dar boğaz olur ama ilerde yükseltme yapma şansınız olursa işlemciye yine kullanırsınız ama psu yetermi bilmiyorum ben 450 w ile kullanıyordum. Amd a10 7850 k vardı sonra ryzen aldım
Aaa bakar mısınız şu Yüzsüz , vizyonsuz herife adamın o kadar parası yoksa ne alsın adam Almasın mı bilgisayar Boş boş konuşuyorsun birde haklıymışsın gibi triplerdesin , 2200'e garantisi olmayan 3-4 sene kullanılmış ekran kartı öneriyorsun adama Asıl senin önerin çöp 2600'e gtx 1050 ti düşüyor zaten indirime zaman zaman O zaman beklesin biraz daha iyisinin sıfırını alsın , vizyonsuz ...

Aaa bakar mısınız şu Yüzsüz , vizyonsuz herife adamın o kadar parası yoksa ne alsın adam Almasın mı bilgisayar Boş boş konuşuyorsun birde haklıymışsın gibi triplerdesin , 2200'e garantisi olmayan 3-4 sene kullanılmış ekran kartı öneriyorsun adama Asıl senin önerin çöp 2600'e gtx 1050 ti düşüyor zaten indirime zaman zaman O zaman beklesin biraz daha iyisinin sıfırını alsın , vizyonsuz ...
İşlemcisi bile beslemiyor gtx 1050'yi %50 ye yakın darboğaz var Hâlâ onu al Diyorsun Aaaa deliricem yahu bir insan bu kadar mı vizyonsuz , bilgisiz ve yüzsüz olur ilk defa seni görüyorum

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
bana kalırsa adam akıllı apu işlemci al

Can...

80+ Platinum
Uygunsuz davranış

İşlemcisi bile beslemiyor gtx 1050'yi %50 ye yakın darboğaz var Hâlâ onu al Diyorsun Aaaa deliricem yahu bir insan bu kadar mı vizyonsuz , bilgisiz ve yüzsüz olur ilk defa seni görüyorum
Terbiyeni takın hadsiz

Zeka özürlü arkadaş ben darboğaz olur zaten diye belirttim ilerde yükseltme yaparsanız ona göre alırsınız dedim hakaret ederek boş laflarla üste çıkmaya çalışma adam ol haddini bil

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Terbiyeni takın hadsiz
Sen nasıl konuşmaya yüz buluyorsun hâlâ saçma sapan öneriler yapıp boş boş konuşuyorsun ve hâlâ utanmadan buralardasın , Dümdüz mü edersin beni Allah adını veriyorum bana bir iletişim bilgisi bırak seninle yüz yüze konuşalım bu mevzuyu istersen çok cesaretli gördüm seni Allah'ın klavye delikanlısı Gtx 1050 önermenden mütevellit maksimum yaşını tahmin edebiliyorum zaten orası apayrı bir durum

SavaqarY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Samet Demir
2500 e daha dün gaming.gen.tr de 1050ti satıldı sıfır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kazım dok
Top Bottom