ArchEnemy*
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
- Bütçe
- 2000
Fifa 25 ve bilimum oyunlar için pcye takılacak kol önerisi alınır. Acil olma nedeni doğum günü için hediye alınacaktır yakın zamanda.
Joystick kısmı alışkanlık gerektirir mi hocam yeri çok kötü gibi geldi solda ki joystick8bitdo ultimate 2c
xbox 9. nesil tavsiye ederimFifa 25 ve bilimum oyunlar için pcye takılacak kol önerisi alınır. Acil olma nedeni doğum günü için hediye alınacaktır yakın zamanda.
Hocam benimde ilk kullandığım xbox türünde konsoldu ama bir sorun yaşamadım alışmakta. Tabi sizi bilemem ama zorlanacağınızı sanmam.Joystick kısmı alışkanlık gerektirir mi hocam yeri çok kötü gibi geldi solda ki joystick
Hocam 2k ya 9. nesil var mı ki şu an?xbox 9. nesil tavsiye ederim
daha geçen 2400 düHocam benimde ilk kullandığım xbox türünde konsoldu ama bir sorun yaşamadım alışmakta. Tabi sizi bilemem ama zorlanacağınızı sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 2k ya 9. nesil var mı ki şu an?
Bende geçen itopyada gördüm ama o indirim bitmiş sanırım. Şu an n11 de falan var ama ordaki satıcılar da pek güven vermedi.daha geçen 2400 dü
güvenilirlerde en ucuz bunu buldum şuanBende geçen itopyada gördüm ama o indirim bitmiş sanırım. Şu an n11 de falan var ama ordaki satıcılar da pek güven vermedi.
Ürün güzel ama satılan site garanti konusunda genel olarak sorunlu. Hocam oyun konsolları genelde xbox diziliminde üretiliyor. Yanlış bilmiyorsam globalde daha çok beğeniliyormuş.Yeni tasarımlar bunlar mı artık joystick üstte falan çok tecrübem olmadığı için alışma konusunda tedirgin oldum biraz. Bir de https://shop.connectgame.com.tr/pro...rgb-1000hz-6-axis-gyro-pc-switch-steam-uyumlu bu kol önerildi düşüneceleriniz nelerdir.
Bence 9. nesil daha iyi ve connect game garanti konusunda ürünlerin arkasında durmuyorYeni tasarımlar bunlar mı artık joystick üstte falan çok tecrübem olmadığı için alışma konusunda tedirgin oldum biraz. Bir de https://shop.connectgame.com.tr/pro...rgb-1000hz-6-axis-gyro-pc-switch-steam-uyumlu bu kol önerildi düşüneceleriniz nelerdir.