Neler Yeni

20000 ₺ bütçeyle yayıncı seti önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
Bütçe
20000
arkadaşlar bütçeme göre yayın sistemi önerir misiniz? yayın açıcam hem kasa hem monitor hem klavye mouse ve kulaklık dahil olacak fiyata

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
arkadaşlar bütçeme göre yayın sistemi önerir misiniz? yayın açıcam hem kasa hem monitor hem klavye mouse ve kulaklık dahil olacak fiyata
Ne yayını yapacaksın?
Sohbet mi? Oyun mu?
Oyun ise ne tarz oyunlar?

Vesselam

80+ Bronze
Ben de o fiyata bir şeyler arıyorum, sinerjide 16.5k ya rs6600 ve r5 3600 lü bir sistem var kalan paraya da ekipmanları sığdırabilirsen 20k civarına gelmiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de o fiyata bir şeyler arıyorum, sinerjide 16.5k ya rs6600 ve r5 3600 lü bir sistem var kalan paraya da ekipmanları sığdırabilirsen 20k civarına gelmiş olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yayınlara yetermi iyi bi yayın açmak istiyorum bu bütçeyle ne kadar olursa

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar

indirim kovalamalı, o sistem çok pahalı ve değmez. vaktin varsa modart'ın çıkaracağı yeni sistemi bekle. kesinlikle önerilen sistemi alma. hem ekipmanlara daha çok bütçe ayırmış olursun

daha uygun fiyata pc toplayabilirsin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
oyun ve genellikle valorant arada cs go arada farklı oyunlarda belki
@Abdullah Hacıgül geçtiğimiz günlerde DA'nın instagram sayfasında MD-III sistem ile ilgili görsel paylaşmıştı;
Kasa için acele etmeye gerek yok, çünkü şu an bilinen ve stoğu olan kampanyalı sistem yok.
MD-III sistemi bekleyebilirsiniz. Zaten elinizdeki bütçe de ekstra özelleştirmelere yetecek seviyede.
Avantajlı fiyat ile MD-3 alırsan, cebinde ekstra bütçe olacak. Bu da yayın sistemi için güzel artı olur.
Misal; sistemi 10.000 TL verip piyasadan almak yerine, 8.000'e MD-3 alırsan. (PC fiyatları örnektir.)
Aradaki 2.000 TL ile kaliteli bir mikrofon + ses kartı + ara kablolar + mikrofon standı + ışık alabilirsin.
Yani;
Piyasadan sadece 1 adet kasa almak yerine,
Aynı para ile DA-PC + Mic + Ses kartı + kablo + stand + ışık alabiliyorsun.
Screenshot_467.png

Elinde hiç bilgisayar ekipmanı var mı?
Masa - koltuk - monitör vs. fark etmez.
Ne olursa.
Yoksa A-Z tamamen sıfırdan mı dizilecek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Abdullah Hacıgül geçtiğimiz günlerde DA'nın instagram sayfasında MD-III sistem ile ilgili görsel paylaşmıştı;
Kasa için acele etmeye gerek yok, çünkü şu an bilinen ve stoğu olan kampanyalı sistem yok.
MD-III sistemi bekleyebilirsiniz. Zaten elinizdeki bütçe de ekstra özelleştirmelere yetecek seviyede.
Avantajlı fiyat ile MD-3 alırsan, cebinde ekstra bütçe olacak. Bu da yayın sistemi için güzel artı olur.
Misal; sistemi 10.000 TL verip piyasadan almak yerine, 8.000'e MD-3 alırsan. (PC fiyatları örnektir.)
Aradaki 2.000 TL ile kaliteli bir mikrofon + ses kartı + ara kablolar + mikrofon standı + ışık alabilirsin.
Yani;
Piyasadan sadece 1 adet kasa almak yerine,
Aynı para ile DA-PC + Mic + Ses kartı + kablo + stand + ışık alabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle

Elinde hiç bilgisayar ekipmanı var mı?
Masa - koltuk - monitör vs. fark etmez.
Ne olursa.
Yoksa A-Z tamamen sıfırdan mı dizilecek?
tamamen sıfırdan dizilecek

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
tamamen sıfırdan dizilecek
Tamam o zaman
MD-3 sistem için hazırlıklı olun.
Parçaları ne kadar uyguna alırsan, senin ve yayınlarının kalitesi için o kadar iyi olur.
Böylece bilgisayara gereksiz fazla para ödeyip 300 TL'lik kulaklık mikrofonu ile yayın yapmak zorunda kalmazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
Tamam o zaman
MD-3 sistem için hazırlıklı olun.
Parçaları ne kadar uyguna alırsan, senin ve yayınlarının kalitesi için o kadar iyi olur.
Böylece bilgisayara gereksiz fazla para ödeyip 300 TL'lik kulaklık mikrofonu ile yayın yapmak zorunda kalmazsın.
tamam çok teşekkürler md 3 ü bekliycem peki md3 tahmini ne zaman gelir

Vesselam

80+ Bronze
Benim bu konuda bir şey söylemem yanlış olur hocam, ben de yeni alacağım için pc yi, araştırma içerisindeyim. Bir kaç sistemle beraber bu attığım dikkatimi çekmişti ki pahalı aslında ucuz değil. Ravens hocamın dediği gibi yapmayı düşünüyorum fırsatları beklemek daha mantıklı.

indirim kovalamalı, o sistem çok pahalı ve değmez. vaktin varsa modart'ın çıkaracağı yeni sistemi bekle. kesinlikle önerilen sistemi alma. hem ekipmanlara daha çok bütçe ayırmış olursun

daha uygun fiyata pc toplayabilirsin
Teşekkür ederim hocam, vaktim var dedikleriniz mantıklı geldi. Abdullah abiyi takip ediyorum zaten md3 ü bekliyordum bir yandan, modarta da bakacağım şimdi.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
tamam çok teşekkürler md 3 ü bekliycem peki md3 tahmini ne zaman gelir
Bilemiyorum. Onu anca @Abdullah Hacıgül bilir.
Aşağıdaki sayfayı takip etmiyorsan, takip et.
Oradan ara ara story ile bilgiler paylaşıyor.
Donanım Arşivi Instagram

Senin için en önemli şey PC kasası.
Eğer MD-3 satın alabilirsen, gerisi kolay.
Beklerken bütçene küçük eklemeler yapmayı da ihmal etme.
Düz 20.000 TL yeter gözüyle bakma.
Fazlasını topladın diye hepsini harcamak zorunda değiliz ama bakarsın çok iyi bir kampanya olur, cebinde ekstra bütçe olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
Bilemiyorum. Onu anca @Abdullah Hacıgül bilir.
Aşağıdaki sayfayı takip etmiyorsan, takip et.
Oradan ara ara story ile bilgiler paylaşıyor.
Donanım Arşivi Instagram

Senin için en önemli şey PC kasası.
Eğer MD-3 satın alabilirsen, gerisi kolay.
Beklerken bütçene küçük eklemeler yapmayı da ihmal etme.
Düz 20.000 TL yeter gözüyle bakma.
Fazlasını topladın diye hepsini harcamak zorunda değiliz ama bakarsın çok iyi bir kampanya olur, cebinde ekstra bütçe olsun.
tamam bu söylediklerinizi kesinlikle dikkate alıcam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,156
Üyeler
163,953
Son üye
YalnızKutup
Top Bottom