Neler Yeni

25K - Sistem + Direksiyon Seti önerisi

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Deniz Ayaz Ocak
direksiyonu 2 el t150 3 pedalılarla çöz 7 8 k arası

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
evet monitör hakkında pek bilgim yok, düşük gecikmeli, yüksek hzli monitörlerin fps tarzı oyunlar için daha önemli olduğunu sandığım için sordum zaten. böyle bir tavır sergilemenize gerek yoktu. fakat sanırım siz de okuduğunuzu anlamıyorsunuz, konunun başında da belirttim; sadece direksiyon setiyle assetto corsa oynanacak diye, buna rağmen oyuncu klavyesi, mouseu önerdiniz.
Hocam madem neden öneri istiyorsunuz klavye ve mouse için gidin hurdalıktan alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kad1RRR sen neye kızdın reis

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
belki ucuz, kaliteli bir set vardır veya hazır sistemlere ek olarak satılan f/p ürünler vardır diye istedim
Sen ne kadar sadece Assetto Corsa oynanacam desen bile max 1 ay sonra sıkılıp başka oyunlarda oynayacaksın inan bana

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
İkinci el/sıfır fark etmez, bu bütçeye

- Kasa
- Monitör (mükemmel bir şey aramıyoruz)
- Klavye, Mouse (oyuncu ekipmanı olmasına gerek yok)
- Direksiyon Seti

önerebilir misiniz?
Sadece Assetto Corsa oynanacak, ona göre belirleyeblirsiniz.
25 bine hepsi imkansız şahsi görüşüm direksiyn setini sonradan alın çünkü nerden baksanız direksiyon setleri şuan min 10k ikinci elleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ne kadar sadece Assetto Corsa oynanacam desen bile max 1 ay sonra sıkılıp başka oyunlarda oynayacaksın inan bana
hocam o kişiden kişiye değişir ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
dostum zaten sistemi kendime almıyorum, alsam ben de biliyorum öyle olacağını. alacağım kişi normalde bilgisayar bile kullanmıyor, sadece bu oyunu oynamak için alacağını söyledi, ne diyebilirim ki?

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
dostum zaten sistemi kendime almıyorum, alsam ben de biliyorum öyle olacağını. alacağım kişi normalde bilgisayar bile kullanmıyor, sadece bu oyunu oynamak için alacağını söyledi, ne diyebilirim ki?
Değişik forza değilde assetto corsa oynamak istediğinden çabuk sıkılacağı çok belli

Top Bottom