B0ra
80+ Bronze
Nasıl olunca? Çıkarmadığınız zaman sorun olmuyor.öyle olunca bataryası ölüyor diye biliyorum
Nasıl olunca? Çıkarmadığınız zaman sorun olmuyor.öyle olunca bataryası ölüyor diye biliyorum
aynı telefonlardaki gibi şarjda oyun oynarsam ölmüyor mu bataryasıNasıl olunca? Çıkarmadığınız zaman sorun olmuyor.
Hayır yanlış bilgi. Telefonlarda da şarj da oynayınca bataryası ölmüyor. Eğer telefon orjinalse ve şarj aleti orjinalse hiç bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz sabaha kadar şarjda oynayın.aynı telefonlardaki gibi şarjda oyun oynarsam ölmüyor mu bataryası
o zaman tamamHayır yanlış bilgi. Telefonlarda da şarj da oynayınca bataryası ölmüyor. Eğer telefon orjinalse ve şarj aleti orjinalse hiç bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz sabaha kadar şarjda oynayın.
Laptoplar içinde aynısı geçerli.
o cıkardıgı sey batarya tahmın edebılecegın gıbı o olmadan şarja takılı olmadan kullanamsın pil işte yenı nesıl gamıng laptoplrda bılgıgım kadarıyla batarya laptopa gomulu olarak gelıyor yanı dısardan bır hamle ıle cıkartmazsan ıcını acman gerekır o yuzden hiç ellemeden direk fişe takarak oynayabılırısnAbi biraz seni yorabilirim laptop hiç kullanmadım videolardan anca. şey kuzenimin laptop u vardı ekranın hemen altında bişey vardı onu çıkarıyordu fişe takıyordu öyle oynuyordu öylemi oynamalıyım bide ben resimlerde o yeri göremedim çıkarılmıyormu o