Merhaba. A2 ehliyet alıp motor almayı düşünüyorum bütçem 180-200k ya kadar çıkıyor. 0 alma taraftarıyım neler önerirsiniz. Benim düşündüklerim NK250, SR250, Pulsar250, Dominar250.
Mesajınızı sonradan gördüm. Mt25 sevdiğim motor fakat 0 bulunabilir mi hangi fiyat aralığında bulunabilir.Alıntıyı görüntüle
ikinci tercihin mt25 üçüncü ve son tercihin bajaj olmalı. geri kalanları ele. kağıdı buruşturup çöpe atar gibi basket at![]()
pulsar 200ns. kendisiyle ilk tr'ye geldiği ve satışa çıktığı vakitlerde düzeyli bir ilişkimiz olmuştu. beni üzmediBu motoru daha pahalı düşünüyordum. Peki hocam yinede 200000 altında da bir öneri yapabilir misiniz 150k Civarına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesajınızı sonradan gördüm. Mt25 sevdiğim motor fakat 0 bulunabilir mi hangi fiyat aralığında bulunabilir.
mt25 soruna gelirsek 2. el temiz bulabilirsin. 10 bin km altı tercih edilebilir.Bu motoru daha pahalı düşünüyordum. Peki hocam yinede 200000 altında da bir öneri yapabilir misiniz 150k Civarına.
Mesajınızı sonradan gördüm. Mt25 sevdiğim motor fakat 0 bulunabilir mi hangi fiyat aralığında bulunabilir.
Alacağım zaman konuşalım hocam o zaman sizlepulsar 200ns. kendisiyle ilk tr'ye geldiği ve satışa çıktığı vakitlerde düzeyli bir ilişkimiz olmuştu. beni üzmedi( İlk satın alanlardanım )
mt25 soruna gelirsek 2. el temiz bulabilirsin. 10 bin km altı tercih edilebilir.
etiketle dm'den yazarsın bana dm kapalı sadece motorculara açıyorum.Alacağım zaman konuşalım hocam o zaman sizle.
Şuan Sırasıyla R25/MT25 > DUKE250/NS200 düşünüyorum hocam.sakın RKS düşünme
Hocam bir de Duke ile sanki NS200 arasında pek bir hız farkı yok aradaki fiyat farkı ise ciddi anlamda fazla o kadar fiyat farkına değecek ne mevcut.etiketle dm'den yazarsın bana dm kapalı sadece motorculara açıyorum.
bajaj ktm'den kaptı olayı. bajaj'ın firması geçmişte ktm ile çalıştı. bajaj ns rs serisi şase yapısı mühendisliği motor bloğu karakterisliği ( kalitesi hariç ktm kadar olamaz ) ktm'nin benzeridir ama asla bir ktm kalitesinde değildir. önce ktm'yi bu yüzden önerdimŞuan Sırasıyla R25/MT25 > DUKE250/NS200 düşünüyorum hocam.
Hocam bir de Duke ile sanki NS200 arasında pek bir hız farkı yok aradaki fiyat farkı ise ciddi anlamda fazla o kadar fiyat farkına değecek ne mevcut.
genelde bizim türk motorcularının yaptığı bir hata var. ikinci el piyasası. ktm 1 ayda satılır yamaha 1 haftada ama satılır. sadece 2. el piyasası hızlı diye diğer marka motosikletleri tecrübe etmekten imtina ediyorlar. ( Çinliler tecrübe edilmemelidir )Pek eccük değil gibi sanki hocam. O fiyata ayrıca bayiden sanki 0 mt25 r25 alınabilir.