18 k Asus Rog varSadece vatan mağazasından gidip alınabilir max 20k ya kadar laptop önerisi olan varmı?
link atabilir misin
Eski kasa Acer =SobaDün 18900 dü indirim vardı ./ https://www.vatanbilgisayar.com/ace...gb-512gb-ssd-17-3inc-rtx3060-6gb-freedos.html
3050 almaktansa soğutucu alırBende 32k olan model var şu an sıkıntılı ama tek bana galiba genelde güzel bu arada şansına küs 4k zam gelmişAsus Rog Strix G15 4.Nesil Ryzen 7 4800H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G15 4.Nesil Ryzen 7 4800H Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Rog Strix G15 4.Nesil Ryzen 7 4800H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G15 4.Nesil Ryzen 7 4800H Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski kasa Acer =Soba
Yani diyorsun ki mis gibi soğutmadan ve dlss den alma git soba gibi laptop al altına soğutucu köy soğutucu sıcaklığa doğrudan bir etkisi yok3050 almaktansa soğutucu alır
3050 ile 3060 arasında da dağlar kadar fark var ama, ki i5 11400h daha iyi.Yani diyorsun ki mis gibi soğutmadan ve dlss den alma git soba gibi laptop al altına soğutucu köy soğutucu sıcaklığa doğrudan bir etkisi yok
ulan bu nvidia fanboyluğu ne derece iki kartta nvidia hala DLSS diyorsun dayıYani diyorsun ki mis gibi soğutmadan ve dlss den alma git soba gibi laptop al altına soğutucu köy soğutucu sıcaklığa doğrudan bir etkisi yok
Laptop cihazlarda amd kartları çok mantıklı bulmiyorum çünkü nvidia çok daha önde laptop tarafinda.ulan bu nvidia fanboyluğu ne derece iki kartta nvidia hala DLSS diyorsun dayıGider soğutucu alır daha ucuza bile kapatır.
Benim dediğim olay o değil. Olayda AMD'nin tırnağı bile yok ROG'u övmek için DLSS diyor arkadaş.Laptop cihazlarda amd kartları çok mantıklı bulmiyorum çünkü nvidia çok daha önde laptop tarafinda.
rog olarak önerdiği pc de rtx 3050 + r7 4800h var kim bu paraya bu sistemi alır ki? sırf rog diye.Benim dediğim olay o değil. Olayda AMD'nin tırnağı bile yok ROG'u övmek için DLSS diyor arkadaş.