Neler Yeni

2000TL ayakkabı önerisi ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Furkan
Hocam 2000 50tl bi ayakkabıya vermektense yine orjinal 2 ayakkabıya almak daha mantıklı geliyor bana benim tercihim rahatlık ve hafiflikten yana bu yüzden ben skechers alicam. İlla hafiflik pek önemli değil v.s dersen o paraya alınacak en güzel ayakkabıya bu jordan veya diğer basket ayakkabisi olarak geçenler diğer sade modele 2000 vermek bence mantiksiz benim görüşüm karar senin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Furkan
Bende 2000 civarı ayakkabıya vericem ama 2 3 tane felan alicam benim için rahatlık ve hafiflik daha on planda bu yüzden skechers alicam 1 tanesini en az

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
baskasinin giyip giymemesini napcan kendi zevkine uygun olani alip gececen bu kadar basit
2000 TL verdikten sonra etrafta çoğu kişinin çakmasını giydiği bir ayakkabıyı giymem ben. Sen giyebilirsin ancak ben o kadar verdikten sonra daha özgün ayakkabıları giymeyi tercih ediyorum.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2000 TL verdikten sonra etrafta çoğu kişinin çakmasını giydiği bir ayakkabıyı giymem ben. Sen giyebilirsin ancak ben o kadar verdikten sonra daha özgün ayakkabıları giymeyi tercih ediyorum.
millet cakmasini giyiyo sen orijinali, gayet yeterli bir sebep. şu an piyasadaki cogu urun, insanlarin ayaginda ezber olmus modeller zaten. cakma olmayan her ayakkabiya saygim var sahsen. bence bu yargini kirmalisin ama sen bilirsin yine

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,388
İsim
Oğuz Oğuz
Yaklaşık 7 yıldır Nike'ın koşu ayakkabılarını giyiyorum. Hepsinden çok memnundum.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
millet cakmasini giyiyo sen orijinali, gayet yeterli bir sebep. şu an piyasadaki cogu urun, insanlarin ayaginda ezber olmus modeller zaten. cakma olmayan her ayakkabiya saygim var sahsen. bence bu yargini kirmalisin ama sen bilirsin yine
Dediğim gibi sadece çakma olması değil herkeste olduğu için daha özgün modeller tercih ediyorum.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
2000 TL'yi herkesin çakmasını, orijinalini giydiği bir ayakkabıya vermezdim şahsen.

Bunu önerebilirim.
reis böyle bir ayakkabı düşünmüyorum şuan böyle bir ayakkabıyı sonra alıcam yukardaki gibi beyaz sade öyle bir ayakkabı olsun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,388
İsim
Oğuz Oğuz
Ek olarak bir kere bile şu popülermiş diye almadım.
Aksine popüler olan hiçbir modeli beğenmiyorum.
Hangisini beğenirsem onu alıyorum.
İnsanların ayakkabı ile hava atma çabasını anlayamıyorum.
Ortopedik olması ve rahat olması yeterli benim için.
Şuan şu 2 model var mesela;
1651017357615.png

1651017407623.png

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
Ek olarak bir kere bile şu popülermiş diye almadım.
Aksine popüler olan hiçbir modeli beğenmiyorum.
Hangisini beğenirsem onu alıyorum.
İnsanların ayakkabı ile hava atma çabasını anlayamıyorum.
Ortopedik olması ve rahat olması yeterli benim için.
Şuan şu 2 model var mesela;
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Reis herkes bir şey demiş farklı şeyler önermiş böyle bir ayakkabım var beyaz ama nike air force1 tarzı gibi her şeyin altına uyan bir ayakkabı istiyorum . Beyaz özellikle beyazdan başka giymem büyük ihtimal air force 1 alıcam başka bulamadım

bir arkadaş herkes giydiği ayakkabıyı almam felan demiş çakmaları çok var felan demiş o da kendine göre haklı çakmakları çok dandik ve bu ayakkabı herkesin giye bileceği beyaz sade ayakkabı ne olabilir ki bundan iyisini de bulamadım bu tarz adidasa baktım nike kadar güzel değil

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,388
İsim
Oğuz Oğuz
Reis herkes bir şey demiş farklı şeyler önermiş böyle bir ayakkabım var beyaz ama nike air force1 tarzı gibi her şeyin altına uyan bir ayakkabı istiyorum . Beyaz özellikle beyazdan başka giymem büyük ihtimal air force 1 alıcam başka bulamadım

bir arkadaş herkes giydiği ayakkabıyı almam felan demiş çakmaları çok var felan demiş o da kendine göre haklı çakmakları çok dandik ve bu ayakkabı herkesin giye bileceği beyaz sade ayakkabı ne olabilir ki bundan iyisini de bulamadım bu tarz adidasa baktım nike kadar güzel değil
Ayakkabıyı hava için değil kendin için al.
Öyle düşünen arkadaşlar hava atmak istiyor.
Hangisini seviyorsan al.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ayakkabıyı hava için değil kendin için al.
Öyle düşünen arkadaşlar hava atmak istiyor.
Hangisini seviyorsan al.
Hava atmakla alakası yok herkesin giydiği popüler ayakkabılar hoşuma gitmiyor. Neyin havasını atayım fiyatları aynı zaten? Daha özgün daha farklı ayakkabılar giymeyi seviyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,388
İsim
Oğuz Oğuz
Hava atmakla alakası yok herkesin giydiği popüler ayakkabılar hoşuma gitmiyor. Neyin havasını atayım fiyatları aynı zaten? Daha özgün daha farklı ayakkabılar giymeyi seviyorum.
Zaten bende diyorum ki ayakkabının özgünü olmaz.
Yani her ayakkabı sen seviyorsan senin için özgündür.
Arkadaşta çok popüler bir modeli beğeniyor diye özgün değil demek yanlış olur.
Ne istiyorsanız onu giyin.
Bir ayakkabı popüler diye şu model alınmaz demek yanlış.
18 yaşımda öğrendim mesela conversenin popüler olduğunu.
Çünkü takip bile etmiyorum, umrumda bile değil.
Siteye giriyorum hangi model bana güzel gelirse alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak sizin yorumunuzu okumadan cevap verdim.
Yani arkadaş bazı arkadaşlar alınmaz diyor demiş sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,456
Üyeler
165,677
Son üye
draxyy
Top Bottom