Neler Yeni

2000TL ayakkabı önerisi ?

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Bu ayakkabı işi 1000tl'yi geçtikten sonra tamamen zevk meselesine dönüyor.Bana göre rezalet bir ayakkabı.Nedeni ise o siyah şerit... AF1'leri seviyorsan direkt classic white takıl kanka neden siyah şerite baktın cidden aklım almadı :D Ama dediğim gibi zevk meselesi işte tartışamayız :)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
hocam orjinal ayakkabı takıntınız yoksa aynısı 250 300 TL ye bulunur varsa ama güzel şeyler atarız
Reis konuyla alakasız ama böyle 200tl civarı yazı geçirebileceğim ayakkabı alacağım yer var mı? Tercihen nike istiyorum adidas var.

BerkW

80+ Bronze

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,708
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ayakkabı işi 1000tl'yi geçtikten sonra tamamen zevk meselesine dönüyor.Bana göre rezalet bir ayakkabı.Nedeni ise o siyah şerit... AF1'leri seviyorsan direkt classic white takıl kanka neden siyah şerite baktın cidden aklım almadı :D Ama dediğim gibi zevk meselesi işte tartışamayız :)
knk o da bem beyaz o yüzden siyah biraz renk katmış

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,708
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bunu öneririm nike blazer serisinin her türlüsü çok güzel https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-kaykay-ayakkabısı-jJCtqc/DM0859-400
knk baya güzel ayakkabı ama her kombinin altına gitmiyor şuanlık bileklik almak istemiyorum spor ayakkabım var günlük ayakkabı alıcam şimdi sonra bilekli yukardaki tarzında bir ayakkabı olursa sevinirm bide şunu söylemeyi unutmuşum beyaz olması lazım

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
knk o da bem beyaz o yüzden siyah biraz renk katmış
siyah renk değil ama böyle söyleyince biraz ukalaca oldu kusura bakma :D bu arada tek renk istemiyorsan lütfen wunder,shopi go veya les benjamins'in raffle'larını kovalayabilirsin.Veyahut direkt oralardan ürün bakıp sonra netten indirimlisi var mı diye bakabilirsin.Ben jordan'cıyım ama af1 white da baya bi kullandım.En şık ayakkabıdır her şeye uyar.Ama o siyah işi çok bozmuş hocam rezalet duruyor :D

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben bunu çok beğendim nikenın mağazasında görmüştüm onu almayı düşünüyorum şimdilik ama tam emin değilim başka güzel ayakkabı bulamadım https://www.nike.com/tr/t/air-force-1-07-ayakkabısı-ZLZpmn

sizin önerebileceğiniz ayakkabı var mı? Böyle bir ayakkabı olursa iyi olur
2000 TL'yi herkesin çakmasını, orijinalini giydiği bir ayakkabıya vermezdim şahsen.

Bunu önerebilirim.

Top Bottom