Tn panel mi? Hocam kör olmayın(!) Ve o bütçede TN panel paranıza yazık olmaz mı?Beyler bildiğiniz 2000TL En Fazla 2300 TL Monitör Onerirmisiniz Gsync Ve TN Panel olursa sevinirim FPS Oyunları oynuyorum film falan izlemiyorum
@bostankorkulugi hocam galiba TN panel kullanıyorsunuzTn panel mi? Hocam kör olmayın(!) Ve o bütçede TN panel paranıza yazık olmaz mı?
Hayır TN panel kullanmıyorum.@bostankorkulugi hocam galiba TN panel kullanıyorsunuz![]()
TN niye kötü ?@bostankorkulugi neden kızdınız?
TN Panelle IPS panel arasındaki gecikme hızı çok farklı ips biraz daha gecikiyorTn panel olursa sevinmezsin fps için tn panel diyenleri boş ver ips al pişman olursun
Tn kötü çünkü renkler kötüHayır TN panel kullanmıyorum.
TN niye kötü ?
FPS oyunları için gayet iyi 1MS gecikme değeri sabit çok daha az ghosting.
Va alabilirsiniz 1 ms gecikme renkler daha iyiTN Panelle IPS panel arasındaki gecikme hızı çok farklı ips biraz daha gecikiyor
Adam film izlemiyo ki , hayatsız gibi CS:GO oynuyodur büyük ihtimal o yüzden TN daha iyi onun için.Tn kötü çünkü renkler kötü
Va panelinde 1 ms gecikmeli olanları var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Va alabilirsiniz 1 ms gecikme renkler daha iyi
Tn neye göre daha iyi hiç bir artısı yok va panele göreAdam film izlemiyo ki , hayatsız gibi CS:GO oynuyodur büyük ihtimal o yüzden TN daha iyi onun için.
Tepkime süresi olarak en hızlı panel.Tn neye göre daha iyi hiç bir artısı yok va panele göre