Neler Yeni

2000tl klavye onerirmisiniz

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
anonim
Bütçe
2000

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
profesyonel cs icin klavye önerir misiniz? akko almayı düşünüyorum hangi modelini almalıyım küçük olması tercihimdir
2000tl klavye bayadır bakmadım hatırlamıyorum ama daha ucuza güzel klavyeler var onları alırsan hem daha rahat edersin hem de cebinde para kalır önerim bu klabyelere bi bakman olur tavsiyem bu <3

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
aslinda akko almamin nedeni 8000hz olmasi yoksa almazdim
Haklısın biliyorum akko da güzel modellere sahip sevilen bı marka ben sadece sana başka klavyeler örnek olarak attım belki bunlar da ucuz olarak kaliteli olarak seversin diye tabi sana kalmış akko da alınabilir <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın biliyorum akko da güzel modellere sahip sevilen bı marka ben sadece sana başka klavyeler örnek olarak attım belki bunlar da ucuz olarak kaliteli olarak seversin diye tabi sana kalmış akko da alınabilir <3
Oyunlar da tabi normal hayatta akko kullanmazdim diye düşünüyorum ama oyun için akko bakılabilir benim attığım klavyeler hem gündelik hem oyun bütçe dostu diye attım belki işine yarar diye

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
anonim

Oyunlar da tabi normal hayatta akko kullanmazdim diye düşünüyorum ama oyun için akko bakılabilir benim attığım klavyeler hem gündelik hem oyun bütçe dostu diye attım belki işine yarar diye
cok tesekur ederim bu arada attiginiz ajazz klavye nasil onu gozume kestirdim

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
profesyonel cs icin klavye önerir misiniz? akko almayı düşünüyorum hangi modelini almalıyım küçük olması tercihimdir
Wraithde madlions klavyeler var onlarda bakabilirsiniz.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
cok tesekur ederim bu arada attiginiz ajazz klavye nasil onu gozume kestirdim
Ak680 güzel model kaliteli eskiden kullandım baya mor rengi çok güzel ve tatlıydı masada güzel duruyor bı sorun yaşamadım sessiz rahat klavye 1100tl ye büyük bi nimet diyebilirim herşeyi yanında geliyor zaten kutlaması da güzel macro ayarları da var kendin ayarlıyabilirsin bence o bütçeye böyle klavye bulmak zor üçü de her şey için uygun bende aralarında ak680 seçerdim mor rengi dursa belki başka sitede vardır yani için rahat eder alabilirsin tavsiyem bu ve rica ederimmm <3

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
anonim

ak871 modelini oturdugum sehirde 800tl buldum alinir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,393
Üyeler
168,292
Son üye
Hidra
Top Bottom