Miralay Winters
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
Arctis 9a da bakabilirsiniz indirimler ile 2bin tl ye iniyor
teşekkür ederim inceliyorum 2 modelideg733 ya da c2w daha iyidir bence ama yinede siz bilirsiniz
tamamdırteşekkür ederim inceliyorum 2 modelide
kasamda bluetooth yok malesefArctis 9a da bakabilirsiniz indirimler ile 2bin TL ye iniyor
7. fotografa bakın harici SES KARTI yla ilgili bir fotografg733 ya da c2w daha iyidir bence ama yinede siz bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablolu ??
bağlantı arayüzü kablolu -_-7. fotografa bakın harici SES KARTI yla ilgili bir fotograf
arctis 9 hem bluetooth hem de wireless bağlantı kurabiliyor. Kutudan çıkan flash bellek görünümlü adaptörü bilgisayarınıza takıyorsunuz ve kulaklık o adaptör sayesinde kablosuz bağlantı kuruyor. Bunun dışında mobil cihazlara bluetooth sayesinde bağlanabilirsiniz.kasamda bluetooth yok malesef
arctis serisi fiyatını haketmiyor g733 ya da c2w fark atar f/p ikisideArctis 9a da bakabilirsiniz indirimler ile 2bin TL ye iniyor
O kulaklığı ister kablolu ister kablosuz kullanıyorsun bu inatlaşman nedir senin kablosuz buldugunun linkini atarmısınbağlantı arayüzü kablolu -_-
bunu bilmiyordum. bu birinci tercihim olabilir çok teşekkür ederimarctis 9 hem bluetooth hem de wireless bağlantı kurabiliyor. Kutudan çıkan flash bellek görünümlü adaptörü bilgisayarınıza takıyorsunuz ve kulaklık o adaptör sayesinde kablosuz bağlantı kuruyor. Bunun dışında mobil cihazlara bluetooth sayesinde bağlanabilirsiniz.
bunu bilmiyordum. bu birinci tercihim olabilir çok teşekkür ederim
arctis serisi fiyatını haketmiyor g733 ya da c2w fark atar f/p ikiside
O kulaklığı ister kablolu ister kablosuz kullanıyorsun bu inatlaşman nedir senin kablosuz buldugunun linkini atarmısın