g733Herkese merhabalar,
2000TL ye kadar hem dıştan baktığımızda tipi güzel hem de ses ve mikrofon olarak tatmin edecek bilgisayarda oyun ve normal kullanım için (ağırlıkla oyun ve discord sohbetleri) önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?
Asus Rog Delta S diye bir kulaklık gördüm ama alınır mı ne kadar iyidir bilemedim.
ASUS ROG DELTA S RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
ASUS ROG DELTA S RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG DELTA S ITOPYA'da.www.itopya.com
g733 daha iyi bir tercihLogitech G PRO X de güzel bir tercih.
evet ama kablolu ama eğer kablo sıkıntısı yoksa rog delta s daha iyi olur arkadaş içinLogitech G PRO X de güzel bir tercih.
g733 delta dan da iyievet ama kablolu ama eğer kablo sıkıntısı yoksa rog delta s daha iyi olur arkadaş için
sizin mesajınızı görmedim kusura bakmayın en iyi tercih c2w ya da g733 olabilirg733 delta dan da iyi
Kablosuz Logitech G PRO X diye biliyorumevet ama kablolu ama eğer kablo sıkıntısı yoksa rog delta s daha iyi olur arkadaş için
bende kablolu diye biliyorum bakayım biKablosuz Logitech G PRO X diye biliyorum
yoo kablosuz u bazen sorun çıkarabiliyorKablosuz Logitech G PRO X diye biliyorum
açıkçası benim de gönlüm delta s ten yana ama o fiyata daha iyi bir kulaklık alma durumum varsa onu almayı tercih ederim tabii ki. sistemim komple asus en azından aura sync tarafında da göze biraz daha hitap ederRog delta s kablosuzda cloud flight
kablosuz 2500 TL'ye buldum arkadaşın bütçesi 2kKablosuz Logitech G PRO X diye biliyorum
açıkçası benim de gönlüm delta s ten yana ama o fiyata daha iyi bir kulaklık alma durumum varsa onu almayı tercih ederim tabii ki. sistemim komple asus en azından aura sync tarafında da göze biraz daha hitap eder
kablo pek sorun değil. şuan steelseries arctis 1 var. bimde 300tl ye satılanevet ama kablolu ama eğer kablo sıkıntısı yoksa rog delta s daha iyi olur arkadaş için
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...n_fk1MKgvZXzONtfAPBBmNRvVheIJdyxoCikoQAvD_BwE ??kablosuz 2500 TL'ye buldum arkadaşın bütçesi 2k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g733 ya da cloud 2 wireless ve en iyi tercihler olacaktır bence
g733 ya da c2w daha iyidir bence ama yinede siz bilirsinizkablo pek sorun değil. şuan steelseries arctis 1 var. bimde 300tl ye satılanama daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum. delta s hep aklımdaydı ama bu fiyatlara önerebileceğiniz daha iyi bir model olursa tabi ki önereceğiniz modele yoğunlaşırım