2000TL kulaklık önerisi

Herkese merhabalar,
2000TL ye kadar hem dıştan baktığımızda tipi güzel hem de ses ve mikrofon olarak tatmin edecek bilgisayarda oyun ve normal kullanım için (ağırlıkla oyun ve discord sohbetleri) önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Asus Rog Delta S diye bir kulaklık gördüm ama alınır mı ne kadar iyidir bilemedim.

g733
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G PRO X de güzel bir tercih.
g733 daha iyi bir tercih

Rog delta s kablosuzda cloud flight
açıkçası benim de gönlüm delta s ten yana ama o fiyata daha iyi bir kulaklık alma durumum varsa onu almayı tercih ederim tabii ki. sistemim komple asus en azından aura sync tarafında da göze biraz daha hitap eder

Kablosuz Logitech G PRO X diye biliyorum
kablosuz 2500 TL'ye buldum arkadaşın bütçesi 2k

açıkçası benim de gönlüm delta s ten yana ama o fiyata daha iyi bir kulaklık alma durumum varsa onu almayı tercih ederim tabii ki. sistemim komple asus en azından aura sync tarafında da göze biraz daha hitap eder

g733 ya da cloud 2 wireless ve en iyi tercihler olacaktır bence

evet ama kablolu ama eğer kablo sıkıntısı yoksa rog delta s daha iyi olur arkadaş için
kablo pek sorun değil. şuan steelseries arctis 1 var. bimde 300tl ye satılan :D ama daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum. delta s hep aklımdaydı ama bu fiyatlara önerebileceğiniz daha iyi bir model olursa tabi ki önereceğiniz modele yoğunlaşırım

kablo pek sorun değil. şuan steelseries arctis 1 var. bimde 300tl ye satılan :D ama daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum. delta s hep aklımdaydı ama bu fiyatlara önerebileceğiniz daha iyi bir model olursa tabi ki önereceğiniz modele yoğunlaşırım
g733 ya da c2w daha iyidir bence ama yinede siz bilirsiniz

kablolu ??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,346
Üyeler
185,258
Son üye
Mahmut Tuncermahmut