Merhabalar, 2000TL bütcem var ve mekanik bir klavye almak istiyorum, %60 veya tkl olması daha güzel olur benim için bir de kablosuz seçeneğide varsa harika olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Gaming gen'den ıyzico kullanarak almanı önerebilirim. Bu ikisine bakabilirsin. Endorfy ile ilgili internette pek bir bilgi yok fakat kağıt üstünde çok iyi duruyor. Kaihl red switchler, kablosuz, ses tekerleği. Fakat forumdan birisi çok kötü olduğunu söyledi. Ancak, yeni alan ve 1-2 gündür kullanan bir arkadaşım da gayet f/p, sağlam, hissiyatının çok iyi olduğunu söyledi, ek olarak daha sesi iyi olabilirdi fakat genel kalite ve hissiyat olarak iyi olduğunu söyledi. Yorumlarda ise pilinin rgb kapalıyken yeterli olduğu yazılmış, rgb en parlakken ise 25 saat gittiğinden bahsedilmiş. Ama resmi olarak ne kadar gittiğinden bahsedilmemiş. Akko ise genel olarak iyi diye biliyorum. switchleri güzel. pil süresine ise 167 saat gittiğinden bahsedilmiş. rgb'si yok sanırım. ek olarak içinden ekstra mavi ve pembe keycap çıkıyor. Ancak, ses tekerleği bulunmuyor. Akko genel olarak kaliteli bir marka ancak endorfy'nin kötü olduğunu sanmıyorum gayet güzele benziyor. Denenebilir, ben beğeneceğini düşünüyorum ancxak beğenmezsen iade edebilrisin.
sitede yön tuşları ve ses tekerlerği olmayan endorfynin bir modeli var. bunun dışında akkoda da birkaç model var benzer fiyat bandında
Her dövüşten yara almadan çıkan savaşçılar hakkında filmler bilir misiniz? Alüminyum kasalı Thock %75 Kablosuz Kırmızı da tam olarak böyle bir şey.
www.gaming.gen.tr
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcının istediği…
www.gaming.gen.tr