Gm20 pro alabilirsiniz şahsen 7 aydır Gm20 kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı.Merhabalar. 2000TL bütçe ile telefon arıyordum. Yardımcı olabilir misiniz?
Gm20 pro'nun işlemci ve ramide sizi tatmin edecektir.Gm20 pro alabilirsiniz şahsen 7 aydır Gm20 kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı.
Hocam oyun oynamayacağım zaten günlük kullanım amaçlı.Gm20 pro alabilirsiniz şahsen 7 aydır Gm20 kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gm20 pro'nun işlemci ve ramide sizi tatmin edecektir.
Günlük kullanımda da gayet iyi performanslar alıyorum.Hocam oyun oynamayacağım zaten günlük kullanım amaçlı.
Neden GM 20 pro değil@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. TCL 10L ve Samsung Galaxy M21 bakabilirsiniz.
Doğru özellikleri iyi.Neden GM 20 pro değil
@BaşaramadıkAbi sana da sana da sorayım, teknik puan olarak bu cihazlardan çok daha iyi cihaz. 2000 TL sınırını aşmayan daha iyi bir cihaz yok şuan.
Onun benden daha iyi bildiğini nereden biliyorsun? Bak ben mükemmelim demiyorum + GM cihazların hepsi kötü değil, nasıl kullanıldığına da bağlı olarak cihazın ömrü değişir.Doğru özellikleri iyi.
Ama neden alasın ki ?
@Assistive daha iyi bilir M21 ve TCL önerdiğine göre vardır bir bildiği.
Teyzemde vardı eski bi General Mobile o kadar çok pişmandı ki aldığına en kısa sürede değiştirdi telefonu.
![]()
General Mobile GM 20 Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
General Mobile GM 20 fiyatları ve modelleri için tıklayın! General Mobile GM 20 yorumları ve General Mobile GM 20 şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Senden daha iyi değil benden daha iyiOnun benden daha iyi bildiğini nereden biliyorsun? Bak ben mükemmelim demiyorum + GM cihazların hepsi kötü değil, nasıl kullanıldığına da bağlı olarak cihazın ömrü değişir.
Günlük kullanıma önem verdiğini söylemiş. Performansları eşit sayılır. Samsung Galaxy M21 de Super AMOLED ekran bulunuyor, batarya olarak daha iyi ve 4K video çekebiliyor.Neden GM 20 pro değil
@BaşaramadıkAbi sana da sana da sorayım, teknik puan olarak bu cihazlardan çok daha iyi cihaz. 2000 TL sınırını aşmayan daha iyi bir cihaz yok şuan.
Ekstra bir arayüze sahip değil AOSP kullanıyor, daha az hata verecek ve daha az kasacak bir telefon. Batarya ve ekran kısmında dediğin gibi daha iyi ama o cihazlarda ki stabilite bunun yanından geçemez. Bütün UI lar için geçerli bu.Günlük kullanıma önem verdiğini söylemiş. Performansları eşit sayılır. Samsung Galaxy M21 de Super AMOLED ekran bulunuyor, batarya olarak daha iyi ve 4K video çekebiliyor.