2000TL Telefon önerisi

Yavuz241

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
826
Merhabalar. 2000TL bütçe ile telefon arıyordum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar. 2000TL bütçe ile telefon arıyordum. Yardımcı olabilir misiniz?
Gm20 pro alabilirsiniz şahsen 7 aydır Gm20 kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gm20 pro alabilirsiniz şahsen 7 aydır Gm20 kullanıyorum ve çok memnunum gayet hızlı.
Gm20 pro'nun işlemci ve ramide sizi tatmin edecektir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gm20 pro'nun işlemci ve ramide sizi tatmin edecektir.
Hocam oyun oynamayacağım zaten günlük kullanım amaçlı.

Neden GM 20 pro değil
@BaşaramadıkAbi sana da sana da sorayım, teknik puan olarak bu cihazlardan çok daha iyi cihaz. 2000 TL sınırını aşmayan daha iyi bir cihaz yok şuan.
Doğru özellikleri iyi.
Ama neden alasın ki ?
@Assistive daha iyi bilir M21 ve TCL önerdiğine göre vardır bir bildiği.
Teyzemde vardı eski bi General Mobile o kadar çok pişmandı ki aldığına en kısa sürede değiştirdi telefonu.

Doğru özellikleri iyi.
Ama neden alasın ki ?
@Assistive daha iyi bilir M21 ve TCL önerdiğine göre vardır bir bildiği.
Teyzemde vardı eski bi General Mobile o kadar çok pişmandı ki aldığına en kısa sürede değiştirdi telefonu.
Onun benden daha iyi bildiğini nereden biliyorsun? Bak ben mükemmelim demiyorum + GM cihazların hepsi kötü değil, nasıl kullanıldığına da bağlı olarak cihazın ömrü değişir.

Onun benden daha iyi bildiğini nereden biliyorsun? Bak ben mükemmelim demiyorum + GM cihazların hepsi kötü değil, nasıl kullanıldığına da bağlı olarak cihazın ömrü değişir.
Senden daha iyi değil benden daha iyi 😞

Neden GM 20 pro değil
@BaşaramadıkAbi sana da sana da sorayım, teknik puan olarak bu cihazlardan çok daha iyi cihaz. 2000 TL sınırını aşmayan daha iyi bir cihaz yok şuan.
Günlük kullanıma önem verdiğini söylemiş. Performansları eşit sayılır. Samsung Galaxy M21 de Super AMOLED ekran bulunuyor, batarya olarak daha iyi ve 4K video çekebiliyor.

Günlük kullanıma önem verdiğini söylemiş. Performansları eşit sayılır. Samsung Galaxy M21 de Super AMOLED ekran bulunuyor, batarya olarak daha iyi ve 4K video çekebiliyor.
Ekstra bir arayüze sahip değil AOSP kullanıyor, daha az hata verecek ve daha az kasacak bir telefon. Batarya ve ekran kısmında dediğin gibi daha iyi ama o cihazlarda ki stabilite bunun yanından geçemez. Bütün UI lar için geçerli bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,348
Üyeler
188,405
Son üye
huseyin58
Geri