2006 clio çekiş düşüklüğü

talhabkr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
2006 model 1.4 clio araç var araçta 1 ay önce söyleyeceğim problemler yoktu şuan hem lpgde hem benzinde bir çekiş düşüklüğü var benzinde bile yokuş yukarı çıkmıyor araç boğuluyor tekliyor lpgde ciddi bir rölanti bozukluğu var benzinde rölantide problem yok bobin buji kabloları bujiler komple değişti egzoz komple yeniledim katalitik falan değişti görünürde radyatörden gelen hortumda ufak bir çatlak var damla damla sızıyor ama ciddi bir su kaçağı yok sorun neyden kaynaklanıyor olabilir aracı yakın zamanda satacağım en ucuz nasıl kurtarırım

hem lpg hem benzin enjektörlerine baktır, kompresyon testi yaptır

hem lpg hem benzin enjektörlerine baktır, kompresyon testi yaptır
aracım hararet kullanırken hiç yapmadı suyu çok az eksiltiyor radyatör hortumundan ve yaklaşık 1 2 aydır var conta yakmış olabilir mi araca çok az bindiğim için değiştirmemiştim

aracım hararet kullanırken hiç yapmadı suyu çok az eksiltiyor radyatör hortumundan ve yaklaşık 1 2 aydır var conta yakmış olabilir mi araca çok az bindiğim için değiştirmemiştim
Radyatör hortumu şişiriyor mu, yedek su deposunda gaz verince taşma yapıyor mu bunlar önemli conta yanık testi de yaptırabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri