Neler Yeni

2008 286 binde ford s-max alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Yorumlarınızı bekliyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yorumlarınızı bekliyorum

Ağır kazası yok ise, hasar kaydı 10bin tl den az olması lazım yani, Bakımlarıda orjinal parçalar ile düzenli yapılmış, bakımlı bir araç ise alınır. Tabii çok uçuk fiyat olmamalı piyasaya göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağır kazası yok ise, hasar kaydı 10bin tl den az olması lazım yani, Bakımlarıda orjinal parçalar ile düzenli yapılmış, bakımlı bir araç ise alınır. Tabii çok uçuk fiyat olmamalı piyasaya göre.
Fiyatı 80k

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.0 TDCİ 143 hp

Death Mark

80+ Bronze
Hasar kaydına kesinlikle dikkat et ve aracı iyi incele.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
2.0 TDCİ 143 hp

Motor güzel fakat eski nesil bir TDCİ olucağı için yakıtı pek hoş olmayacaktır. Eğer arabayla uğraşarım diyorsan alınca Chip Tuning yaptırmanı öneririm hem yakıt düşer hem performans artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Teşk ederim cvp için
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dizel bi araç için km'si yüksek bi zaman sonra enjektör arızası verirse ocağına incir ağacı diker
Teşk cevP için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motor güzel fakat eski nesil bir TDCİ olucağı için yakıtı pek hoş olmayacaktır. Eğer arabayla uğraşarım diyorsan alınca Chip Tuning yaptırmanı öneririm hem yakıt düşer hem performans artar.
Teşk cevP için

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Öncelikle aracın kilometresi yüksek olabilir iyice bak derim veya ağır kazası falan şu ara ortalık sahtekar kaynıyor expertiz olarak tarcanlar oto ekspertiz ve onay oto ekspertiz onlar direncin kandıramadığı tek insanlar işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsmail
Özellikle s-max almak istiyorsan biraz daha fiyat çıkıp daha düşük km bak derim ben tabi fiyat arttırabiliyorsan.

Top Bottom