Neler Yeni

2008 Model Accent era vgt team kullanıcısıyım sorularınızı alabilirim .

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
2014 yılından beri sahip olduğumuz araç ailemizin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaktadır . 2008 model 110 hp 175.000 yol yapmıştır . Bizim birlikte geçirdiği süre zarfında ise 50.000 km tecrübe edilmiştir . Performans konusunda "iyi kaçıyor ha" ,yakıt konusunda "neden az yakıyor lan bu ? " güvenlik konusunda ise "ALLAH ALLAH" dedirten bir arabadır . Bu zorlu şartlarda böyle bir araba düşünen , bu arabayla ilgili soruları olan varsa yanıtlamaktan zevk duyarım..

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Lütfen konuyu düzenleyin.

AzizBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Aziz KARAGÖZ
piyasası ne durumda sizce bu arabanın ederi ne kadardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah
2014 yılından beri sahip olduğumuz araç ailemizin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaktadır . 2008 model 110 hp 175.000 yol yapmıştır . Bizim birlikte geçirdiği süre zarfında ise 50.000 km tecrübe edilmiştir . Performans konusunda "iyi kaçıyor ha" ,yakıt konusunda "neden az yakıyor lan bu ? " güvenlik konusunda ise "ALLAH ALLAH" dedirten bir arabadır . Bu zorlu şartlarda böyle bir araba düşünen , bu arabayla ilgili soruları olan varsa yanıtlamaktan zevk duyarım..
Hocam biraz daha detay verseniz, güvenlik için Allah Allah demişsiniz o Allah'a emanet mi oluyor yoksa ne ? :D Çünkü duyumlar Hyundai hakkında pek iyi değil, ve içeri çok ses veriyor mu ? Getz'de vardı böyle bişey çok şaşırmıştım. Küçücük araba deli gibi ses alıyordu. Arkadaşım yıllarca Hyundai binmiş genel olarak var dediydi.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya iyi güldüm, araba sorun çıkarıyor mu?
Allaha şükür şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkartmadı ama bu arabalarda tek kronik arıza olarak turbo diyorlar . Çoğu kullanıcı 150.000 e kalmadan turboyu revize edip devam ettiklerini duymuşdum . Bizim turboda hafifden ıslık çalmaya başladı hadi hayırlısı .

Son düzenleme:

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biraz daha detay verseniz, güvenlik için Allah Allah demişsiniz o Allah'a emanet mi oluyor yoksa ne ? :D Çünkü duyumlar Hyundai hakkında pek iyi değil, ve içeri çok ses veriyor mu ? Getz'de vardı böyle bişey çok şaşırmıştım. Küçücük araba deli gibi ses alıyordu. Arkadaşım yıllarca Hyundai binmiş genel olarak var dediydi.
Araba öncelikle alt segment bir araba , tasarlanırken daha çok fiyatının yüksek olmamasına ve yakıt ve motor performansına dikkat etmişler . Kocaman aynaları var acayip rahat ettiriyor trafikte ama büyük olduğu için ses yapıyor . Zamanında 22.000 liraya almıştık . 22.000 liralık yalıtımı var diyebilirim . Güvenlik konusunda ise tek hava yastığı var bu modelinde select daha doludur tabi ama en çok bu model var piyasada . Birde amörtisörler acayip yumuşak , bizimkilerin ömrü bitmiş olmasınında etkisi olabilir ama bilmiyorum . Konfor konusunda baş ağırtmasın diye yumuşak koymuşlar büyük ihtimal ama yol tutuşunu bu bitiriyor bence lastiklerde küçük ondanda olabilir . Bu modelde abs de yok yağmurlu havada ada kavşaklarda dönerken aniden frenlersen kulaklarında tokyo drift şarkısı çınlıyor ve arkası yan yan gelmeye başlıyor ilk yaşadığında dehşete kapılıyorsun sonra bilerek yapıyosun falan . Ne yazık ki bunların hepsi zamanında opsiyonmuş hava yastığı abs vesayre . her şey dönüp dolaşıp fiyatta bitiyor aslında ya ne kadar ekmek o kadar köfte .

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
piyasası ne durumda sizce bu arabanın ederi ne kadardır
22 bine almıştık zamanında bizimkinden daha çok yol yapmış daha hasarlılarından 50 bin küsür isteyen ilanlar var . Bana sorarsan değerini şuan benim için bir şey söyleyemem memnunuz çünkü arabadan hiç düşünmedik satmayı . Bize geldiğinde tek hasarı pazarda kaputa demir düşmüş onun düzeltmesiydi ama bize geri geri gelen bir levent çarptı kaput ezildi değişti büyük ihtimalle , 2500 lira kayıt var . Değiştircek olsak bile güvenemiyoruz millete temiz bir araba bulduk biniyoruz kaç yıldır hasarsızda bir araba , böyle denk geleceğini sanmıyorum . Araba almayı düşünüyorsan ilk önce youtubedaki expertiz kanallarını izlemeni tavsiye ederim bütün dolandırıcıların pisliklerini açığa çıkartıyor adamlar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,883
Üyeler
159,996
Son üye
AMre
Top Bottom