Neler Yeni

Yardım 200k kadar doblo tarzı otomobil ruhsatlı araç önerir misiniz?.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Bütçe
200.000
Merhaba arkadaşlar İş için otomobil ruhsatlı Doblo tarzı araç bakıyorum 200k max kazasız ve tramersiz max 250k km olabilir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Citroen berlingo belki dobloya benziyor yani
Yeni kasa berlingoda otomobil ruhsatı yok hocam . Eski kasada var
Hiç yok demeyeyim gene bir kaç tane gördüm de doblolar fiorinolar kadar fazla yok

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni kasa berlingoda otomobil ruhsatı yok hocam . Eski kasada var
Hiç yok demeyeyim gene bir kaç tane gördüm de doblolar fiorinolar kadar fazla yok
yeni olması muhim değil otomobil ruhsatlı olsun yeter. 300-400kg yük taşıycaz hergün ortalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.0 TDI WW Caravelle gördüm otomobil ruhsatlı arka koltukları çıkarıp baya iş görür gibime geldi sen ne dersin olurmu :D

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
yeni olması muhim değil otomobil ruhsatlı olsun yeter. 300-400kg yük taşıycaz hergün ortalama.

2.0 TDI WW Caravelle gördüm otomobil ruhsatlı arka koltukları çıkarıp baya iş görür gibime geldi sen ne dersin olurmu :D
200.000TL ye caravelle mi var yav kazasız tramersiz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Alınabilir 1.9 tdi olmasından iyidir. Yeni nesil bir motor olduğu için seri sorunsuz.
300 400 kg bu araba için hiç bir şey bu arada. Raylardan koltukları en öne itip bile kullanabilirsiniz. Bir müşterimizde 2.0 transporter var arabanın arkası yere değene kadar kaşık koyuyor. Tabi illa zorlandığı yerler oluyordur fakat o yüke göre baya iyi gidiyor.
Otomobil olması önemli olmasa yük için transit önerirdim.

Bu arada ilanda ki caravelle 102 hp mi? Yoksa 140 hp mi?
Aradaki fark azımsanacak derece de az değil çünkü

Son düzenleme:

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
200.000TL ye caravelle mi var yav kazasız tramersiz
yoksa çıtayı yükseltiriz mecbur yapacak bişey yok . Yeterki araç bulalım pazarlıkla felan halledilir :)

yoksa çıtayı yükseltiriz mecbur yapacak bişey yok . Yeterki araç bulalım pazarlıkla felan halledilir :)
otomobil tercih sebebimiz istanbulda 1. köprü ve 2 yılda muayne oyüzden yoksa takılmamda. Araç hergün avrupaya geçecek 2.köprü baya uzatıyor yolu.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Bence otomobil ruhsatlı araç hiçte düşünüldüğü kadar avantajlı değil ikinci el 2004-2012 arası kangoo-doblo-connect alıp satıyoruz. Otomobil ruhsatlı araçlar ticari olanlara göre en az 10bin tl daha pahalı yılda 1000 tl kar edicem derken en az 10 bin tl fazladan ücret veriyorsunuz.
Ben doblo yerine kangooyu öneririm özelikle 2008 sonrası kasalarda yakıtı-performans oranı çok iyi iç hacmi baya geniş koltukları yatırınca bizim burada 30 kasa zeytin yükleyen gördüm kasalar ortlama 20-25 kg alıyorlar tabi biraz abartı bir örnek ama yinede doblolara göre daha kemikli dayanıklı makinalar tabi 1.5 dizel motorunu övmeden geçemicem yakıtı çok iyi özellikle şehir dışına uzun yola gidiyorsanız 6 ileri 110 beygir versiyonunu öneririm. şehir içinde 85 beygir daha uygun yakıtları boyutundan beklenmicek kadar uygun . doblolar asfalt arabası biraz nazikler. biraz fazla yüklerseniz bozuk yola falan girerseniz çok hızlı ön takımı vb çabuk dağılıyor

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Bence otomobil ruhsatlı araç hiçte düşünüldüğü kadar avantajlı değil ikinci el 2004-2012 arası kangoo-doblo-connect alıp satıyoruz. Otomobil ruhsatlı araçlar ticari olanlara göre en az 10bin TL daha pahalı yılda 1000 TL kar edicem derken en az 10 bin TL fazladan ücret veriyorsunuz.
Ben doblo yerine kangooyu öneririm özelikle 2008 sonrası kasalarda yakıtı-performans oranı çok iyi iç hacmi baya geniş koltukları yatırınca bizim burada 30 kasa zeytin yükleyen gördüm kasalar ortlama 20-25 kg alıyorlar tabi biraz abartı bir örnek ama yinede doblolara göre daha kemikli dayanıklı makinalar tabi 1.5 dizel motorunu övmeden geçemicem yakıtı çok iyi özellikle şehir dışına uzun yola gidiyorsanız 6 ileri 110 beygir versiyonunu öneririm. şehir içinde 85 beygir daha uygun yakıtları boyutundan beklenmicek kadar uygun . doblolar asfalt arabası biraz nazikler. biraz fazla yüklerseniz bozuk yola falan girerseniz çok hızlı ön takımı vb çabuk dağılıyor
Teşekkür ederim ben otomobili 1.köprüyü kullanabilmek için istiyorum başka sebebi yok.

Farway

80+ Silver
Hafif kazalı olmaz mı? Ülkedeki bazı tabuları yıkmak istiyorum ldmdödçs

Kazalı araçlar eğer düzgün şekilde tamir edildiyse bence sıkıntı yok bir otomotiv mezunu olarak söylüyorum bunu,yürüyen aksamında, şasesinde bir kayıklık ya da işlem yoksa hava yastıklarıda patlamamış ve ya düzgün şekilde tamir edilmişse,araçta ekleme kesme yoksa alınır. Düzgün bir ekspertiz baksın yeter.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
O konuyu bilmiyordum otomobil olunca daha mı az ücret alıyor
otomobil olunca kullanabiliyorsun. kamyonet ise kullanamıyorsun. sadece 2. köprü

Hafif kazalı olmaz mı? Ülkedeki bazı tabuları yıkmak istiyorum ldmdödçs

Kazalı araçlar eğer düzgün şekilde tamir edildiyse bence sıkıntı yok bir otomotiv mezunu olarak söylüyorum bunu,yürüyen aksamında, şasesinde bir kayıklık ya da işlem yoksa hava yastıklarıda patlamamış ve ya düzgün şekilde tamir edilmişse,araçta ekleme kesme yoksa alınır. Düzgün bir ekspertiz baksın yeter.
İllaki ancak bilerek öyle yazdım 100k hasarlı araç önermesinler diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom