Yeni kasa berlingoda otomobil ruhsatı yok hocam . Eski kasada varCitroen berlingo belki dobloya benziyor yani
yeni olması muhim değil otomobil ruhsatlı olsun yeter. 300-400kg yük taşıycaz hergün ortalama.Yeni kasa berlingoda otomobil ruhsatı yok hocam . Eski kasada var
Hiç yok demeyeyim gene bir kaç tane gördüm de doblolar fiorinolar kadar fazla yok
200.000TL ye caravelle mi var yav kazasız tramersizyeni olması muhim değil otomobil ruhsatlı olsun yeter. 300-400kg yük taşıycaz hergün ortalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.0 TDI WW Caravelle gördüm otomobil ruhsatlı arka koltukları çıkarıp baya iş görür gibime geldi sen ne dersin olurmu
Alınabilir 1.9 tdi olmasından iyidir. Yeni nesil bir motor olduğu için seri sorunsuz.yeni olması muhim değil otomobil ruhsatlı olsun yeter. 300-400kg yük taşıycaz hergün ortalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.0 TDI WW Caravelle gördüm otomobil ruhsatlı arka koltukları çıkarıp baya iş görür gibime geldi sen ne dersin olurmu
yoksa çıtayı yükseltiriz mecbur yapacak bişey yok . Yeterki araç bulalım pazarlıkla felan halledilir200.000TL ye caravelle mi var yav kazasız tramersiz
otomobil tercih sebebimiz istanbulda 1. köprü ve 2 yılda muayne oyüzden yoksa takılmamda. Araç hergün avrupaya geçecek 2.köprü baya uzatıyor yolu.yoksa çıtayı yükseltiriz mecbur yapacak bişey yok . Yeterki araç bulalım pazarlıkla felan halledilir
Teşekkür ederim ben otomobili 1.köprüyü kullanabilmek için istiyorum başka sebebi yok.Bence otomobil ruhsatlı araç hiçte düşünüldüğü kadar avantajlı değil ikinci el 2004-2012 arası kangoo-doblo-connect alıp satıyoruz. Otomobil ruhsatlı araçlar ticari olanlara göre en az 10bin TL daha pahalı yılda 1000 TL kar edicem derken en az 10 bin TL fazladan ücret veriyorsunuz.
Ben doblo yerine kangooyu öneririm özelikle 2008 sonrası kasalarda yakıtı-performans oranı çok iyi iç hacmi baya geniş koltukları yatırınca bizim burada 30 kasa zeytin yükleyen gördüm kasalar ortlama 20-25 kg alıyorlar tabi biraz abartı bir örnek ama yinede doblolara göre daha kemikli dayanıklı makinalar tabi 1.5 dizel motorunu övmeden geçemicem yakıtı çok iyi özellikle şehir dışına uzun yola gidiyorsanız 6 ileri 110 beygir versiyonunu öneririm. şehir içinde 85 beygir daha uygun yakıtları boyutundan beklenmicek kadar uygun . doblolar asfalt arabası biraz nazikler. biraz fazla yüklerseniz bozuk yola falan girerseniz çok hızlı ön takımı vb çabuk dağılıyor
O konuyu bilmiyordum otomobil olunca daha mı az ücret alıyorTeşekkür ederim ben otomobili 1.köprüyü kullanabilmek için istiyorum başka sebebi yok.
otomobil olunca kullanabiliyorsun. kamyonet ise kullanamıyorsun. sadece 2. köprüO konuyu bilmiyordum otomobil olunca daha mı az ücret alıyor
İllaki ancak bilerek öyle yazdım 100k hasarlı araç önermesinler diye.Hafif kazalı olmaz mı? Ülkedeki bazı tabuları yıkmak istiyorum ldmdödçs
Kazalı araçlar eğer düzgün şekilde tamir edildiyse bence sıkıntı yok bir otomotiv mezunu olarak söylüyorum bunu,yürüyen aksamında, şasesinde bir kayıklık ya da işlem yoksa hava yastıklarıda patlamamış ve ya düzgün şekilde tamir edilmişse,araçta ekleme kesme yoksa alınır. Düzgün bir ekspertiz baksın yeter.