conveyor belt overlord
80+ Silver

Kampanyalar
ayn tam olarak bu linkteki tarifenin download hızı 200 olmasına rağmen upload hızı 5 ile sınırlanmış ne olacak tr dekilerin upload sıkıntısı
bizim de 100mbs, testlerde 30 çıkıyor(upload) ancak varolan maksimum 3-4. download ise testte 80mbs ama maksimum 15mbs alabildim![]()
Kampanyalar
www.turkcell.com.tr
ayn tam olarak bu linkteki tarifenin download hızı 200 olmasına rağmen upload hızı 5 ile sınırlanmış ne olacak tr dekilerin upload sıkıntısı
Ben de ilk okuduğumda tam anlayamamışım. İndirme sırasında Steam vb. uygulamalarda mb/s olarak o civarda olması normal zaten.bizim de 100mbs, testlerde 30 çıkıyor(upload) ancak varolan maksimum 3-4. download ise testte 80mbs ama maksimum 15mbs alabildim
3 kez okumama rağmen hala tam olarak anlayamadım.bizim de 100mbs, testlerde 30 çıkıyor(upload) ancak varolan maksimum 3-4. download ise testte 80mbs ama maksimum 15mbs alabildim
Oyunları 12-13 ile indirmeniz normal. Testteki değerler mbps' dir. Siz ise Mb/s ile indirirsiniz. 8'e bölmeniz lazım. 100 mbit ile 12.5 civarı. 30 upload için ise 3,5 civarı.3 kez okumama rağmen hala tam olarak anlayamadım.
yani bende oyunları indiriken alcağım mb/s 25 olcakOyunları 12-13 ile indirmeniz normal. Testteki değerler mbps' dir. Siz ise Mb/s ile indirirsiniz. 8'e bölmeniz lazım. 100 mbit ile 12.5 civarı. 30 upload için ise 3,5 civarı.
Evet o civar.yani bende oyunları indiriken alcağım mb/s 25 olcak
benim internet download 6.50 upload 0.50![]()
Kampanyalar
www.turkcell.com.tr
oha peki rev reis dounun dediğini gibi 8 e böldüğündemi yoksa bölmediğindemibenim internet download 6.50 upload 0.50![]()
bölmeden speed test yapınca direk böyle çıkıyoroha peki rev reis dounun dediğini gibi 8 e böldüğündemi yoksa bölmediğindemi
peki sizde kaç upload yazıyordu kampanyayı alırkenbizim de 100mbs, testlerde 30 çıkıyor(upload) ancak varolan maksimum 3-4. download ise testte 80mbs ama maksimum 15mbs alabildim
hocam bu 200mbps lik paketin uploadı sadece 5 tam bi rezillik ne yaplamılıyım upload hızı için başka bir tarife varmıOyunları 12-13 ile indirmeniz normal. Testteki değerler mbps' dir. Siz ise Mb/s ile indirirsiniz. 8'e bölmeniz lazım. 100 mbit ile 12.5 civarı. 30 upload için ise 3,5 civarı.
Yok. 5 eğer video yayıncısı falan değilde oyuncuysan yeter zatenpeki sizde kaç upload yazıyordu kampanyayı alırken
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu 200mbps lik paketin uploadı sadece 5 tam bi rezillik ne yaplamılıyım upload hızı için başka bir tarife varmı