Neler Yeni

Yardım 200tl akım korumalı priz önerisi

Americano

80+ Bronze
Hocam gerçekten yorumları çok hızlı okuyorsunuz sanırım :) Akım korumalı priz elektrik kesintisinde korumaz. Hangi yorumumda bunu söyledim ki :)
Evet çok hızlı okuyorum atlıyorum büyük ihtimalle yüksek voltajı normale getiriyor görevi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerçekten yorumları çok hızlı okuyorsunuz sanırım :) Akım korumalı priz elektrik kesintisinde korumaz. Hangi yorumumda bunu söyledim ki :)
yüksek voltajı normale indirmesi elektrik kesintisinde korur anlamına gelmiyormu bi nevi

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Evet çok hızlı okuyorum atlıyorum büyük ihtimalle yüksek voltajı normale getiriyor görevi bu

yüksek voltajı normale indirmesi elektrik kesintisinde korur anlamına gelmiyormu bi nevi
Elektirik kesilirken voltajı düşürerek mi kesiliyor hocam :) Yoksa aniden birden mi kesiliyor :) Elektrik kesilmesi ayrı olay, elektrik düşmesi veyahut yükselmesi ayrı olay :)

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
tunçmatik kullanıyorum sorun yaşamadım

Americano

80+ Bronze
Elektirik kesilirken voltajı düşürerek mi kesiliyor hocam :) Yoksa aniden birden mi kesiliyor :) Elektrik kesilmesi ayrı olay, elektrik düşmesi veyahut yükselmesi ayrı olay :)
elimde bir ups var ama yük altında bazen elektrik kesildiğinde açık tutamıyor kapanmak için zaman tanıyamıyor koruduğunu bilsem hiç böle işlere girmeyeceğim

2.5 metre felan önerebilir misiniz?

2.5 metre akım korumalı priz önerisi 200tleye kadar maksimum 3metrede olabilir önerecek yokmu

Son düzenleme:

Americano

80+ Bronze
bakabilecek?

elimde bir ups var ama yük altında bazen elektrik kesildiğinde açık tutamıyor kapanmak için zaman tanıyamıyor koruduğunu bilsem hiç böle işlere girmeyeceğim hocam bakarmısınız

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
bakabilecek?

elimde bir ups var ama yük altında bazen elektrik kesildiğinde açık tutamıyor kapanmak için zaman tanıyamıyor koruduğunu bilsem hiç böle işlere girmeyeceğim hocam bakarmısınız
Hocam kullandığın UPS'nin regülasyon özelliği varsa gerek olduğunu düşünmüyorum ben.

Americano

80+ Bronze
Hocam kullandığın UPS'nin regülasyon özelliği varsa gerek olduğunu düşünmüyorum ben.
scalesle powerful 1000va ups varmı acaba bu dediğiniz özellik bakabilirmisiniz sizlere zahmet

Top Bottom