Neler Yeni

Yardım 200tl akım korumalı priz önerisi

OnurCiftci26

80+ Bronze
merhabalar kaliteli 200 TL'ye maksimum bütçem var kaliteli bir akım korumalı priz arıyorum elektrik kesildiğinde zararı engelleyebilecek sistemim

Asus Gtx 1660s
R53600x
Gskill trident z neo 16gbram
hpomen 8ac94aa monitör
asusx570-p anakart
750watlik corsair psu
Akım korumalı prizler elektrik kesintisine karşı hiçbir şey yapamaz. UPS alman lazım elektrik kesintisinden korumak istiyorsan.

Americano

80+ Bronze
Akım korumalı prizler elektrik kesintisine karşı hiçbir şey yapamaz. UPS alman lazım elektrik kesintisinden korumak istiyorsan.
bir upsm var fakat yük altında bazen elektrik kesildiğinde bilgisayarı kapatmak için zaman tanımıyor direk kapanıyor akülerinide yeniledim bu durumda upsm korurmu bu yüzden akım korumalı prize yöneldim böyle bir durum olursa akım koruma iş yapsın diye

OnurCiftci26

80+ Bronze
bir upsm var fakat yük altında bazen elektrik kesildiğinde bilgisayarı kapatmak için zaman tanımıyor direk kapanıyor akülerinide yeniledim bu durumda upsm korurmu bu yüzden akım korumalı prize yöneldim böyle bir durum olursa akım koruma iş yapsın diye
UPS'in gücü yeterli gelmiyor demekki. Daha güçlü bir şeyler alman lazım. Akım korumalı prizler yüksek voltaja karşı korur yani elektrik kesintisinden korumazlar.

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Akım korumalı prizin amacını size zaten bir önceki mesajımda söylemiştim hocam. PSU Corsair evet güzel markadır. UPS için boş boşuna paranızı harcamayın. Elektrik kesintisi sık mı oluyor bölgenizde?

Americano

80+ Bronze
Akım korumalı prizin amacını size zaten bir önceki mesajımda söylemiştim hocam. PSU Corsair evet güzel markadır. UPS için boş boşuna paranızı harcamayın. Elektrik kesintisi sık mı oluyor bölgenizde?
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek akımı sisteme zarar gelmesini önlemeyecekmi sonuçta :D almalıyım yani engelleyecekse

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Upsden ne farkı oluyor yani
UPS nin amacı farklı. Sizi elektrik kesilmesinde bir süre idare eder, yarım kalan işleriniz için kaydetme seçeneği sunar. Elektirik kesintisinde bir nebze sisteminizi korur.

Americano

80+ Bronze
UPS nin amacı farklı. Sizi elektrik kesilmesinde bir süre idare eder, yarım kalan işleriniz için kaydetme seçeneği sunar. Elektirik kesintisinde bir nebze sisteminizi korur.
UPSle arasındaki fark bumu yani sadece zaman tanıma
Mesaj otomatik birleştirildi:

akım korumalı priz de engellemezmi

https://www.akakce.com/akim-korumal...sk6136-siyah-5-li-1-5-m-fiyati,263625857.html
bu alacağım
@OnurCiftci26 @TRaJeDy

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
elektrik kesintisinde koruyor onuda gördüm akım koruamlı prizde koruyor ama yani dediniz
Hocam gerçekten yorumları çok hızlı okuyorsunuz sanırım :) Akım korumalı priz elektrik kesintisinde korumaz. Hangi yorumumda bunu söyledim ki :)

Top Bottom