Şu anda 200TL Bandında düzgün bir modem maalesef yok.
20TL Arttırabilirim demişsiniz ama 220TL'ye de öyle parasını hak eden iyi bir modem yine yok.
Eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz Keenetic Omni DSL Modemi alabilirsiniz.
Şu sıralar başka F/P Modem yok.
Zaten her ay modem değiştirilmiyor bir kere alınıp 4 Yıl 5 Yıl kullanılabilecek bir cihaz.
Kısacası 200TL'ye bir modem alıp sorun yaşamak ve düzgün bir deneyim yaşayamamak yerine 300TL'ye Keenetic Omni DSL alıp uzun yıllar rahat etmek daha mantıklı.
Kablosuz olarak diğer 2.4GHz cihazlara göre çok daha iyi bir performansı var. Hem arayüz hem de özellikleri olarak aşırı iyi bir modem.
Bu incelemeyi telefondan yazacağım için renk vb. uğraşamıyorum. Affola. Bugün sizlerle birlikte kessinlikle yılın f/p modemi olan Keenetic Omni DSL' i inceliyoruz. Modemi 11.11'de Trendyoldan 240TL'ye Kupon kullanarak aldım. 18 Kasım'da teslim aldım. İlk olarak modemin kutusundan; 1 adet...
forum.donanimarsivi.com
Birkaç gündür kullanıyorum. İncelemesini de yapmıştım zaten. Bugün Sizlere Keenetic Omni DSL Modemdeki Oyun Deneyimimi Paylaşacağım. Modemi çarşamba günü almıştım. Bi 3 gün deneyimlemiştim. Abi modem fiyatına göre aşırı iyi. Neyse. Konumuz oyun. Öncelikle Bir Before/After Yapalım. BEFORE...
forum.donanimarsivi.com