Neler Yeni

200tl civarına mikrofonlu kulaklık bulabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren
Siz kafayı yemişsiniz hayatınızda mikrofon dahi görmemişsiniz sadece idare edecek bir mici var mikrofonu kalitesiz en küçük darbede gider.
Siz bilip bilmeden konuşmayın comfortun yanında hiçbir şey.

Atar mısınız sosyalde de son zamanlarda gayet önerilen bir kulaklık.
bilip bilmeden kullanmadan konuşmayın. ben o kulaklığın mikrofonun tam girişinin olduğu yere su döktüm yarım su bardağı. fakat hala çalışıyor ve o kulaklığı ben 8 defa yere düşürdüm

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam dc verin ben sizle ordan konuşayım çünkü burda küfür edicem ban yicem. dayanamıyorum size sövücem. ve o kulaklıkla sövücem. sesimi ve küfürlerimi iyice anlarsınız.
Senle konuşmayacağım kimsin ki sen bana sövüyorsun hmm bir düşüneyim bilgisizin teki 🤭

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren
Uygunsuz dil
Rampage comfort alınır mı diye yazdığınız da direkt ilk konudan çıkıyor technopatta mesela
hocam cuma gününü bekleyip incehesaptan James Donkey 710 alın hemde 7.1 efsane ses kasıyorum ben. 2 senedir kullanıyorum cs go pubg ve valorant da efsane ses kasıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senle konuşmayacağım kimsin ki sen bana sövüyorsun hmm bir düşüneyim bilgisizin teki 🤭
ya bi kes aga ya. sen dc ye bak bu benim dc im istek at aktifim ben sana ordan kayıcam. Ahmet Eren KARACA#3436
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığım adı kopyala bilgisiz herif istek at ben sana dc den kayarım sen merak etme

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Rampage comfort alınır mı diye yazdığınız da direkt ilk konudan çıkıyor technopatta mesela
Burada daha yeni çıktığında pek önerilmemiş ama hem sono hem comfort kullananların çoğu comfort diyor.
Burada da gördüğünüz gib en iyi bilgiyi @MisakiTaro verecektir kendisi technopattaki aktif ve bilgili üyelerden birisi benden çok daha iyi biliyordur technopatı.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Tamam arkadaşlar kavga etmeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren
Burada daha yeni çıktığında pek önerilmemiş ama hem sono hem comfort kullananların çoğu comfort diyor.
Burada da gördüğünüz gib en iyi bilgiyi @MisakiTaro verecektir kendisi technopattaki aftif ve bilgili üyelerden birisi benden çok daha iyi biliyordur technopatı.
aftif ne HAHAHAHHAHA çok komiksin gerçekten

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam cuma gününü bekleyip incehesaptan James Donkey 710 alın hemde 7.1 efsane ses kasıyorum ben. 2 senedir kullanıyorum cs go PUBG ve valorant da efsane ses kasıyorum
ya bi kes aga ya. sen dc ye bak bu benim dc im istek at aktifim ben sana ordan kayıcam. Ahmet Eren KARACA#3436
attığım adı kopyala bilgisiz herif istek at ben sana dc den kayarım sen merak etme
Sen kimsin kardeşim bir insana küfür söylersen kanunlara göre üzerine tazminat + hakaret davası açabilirim bunu biliyorsun demi şimdi çocuk kes bir tarafın kaşınmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren

uydu3

80+ Silver
Burada da gördüğünüz gib en iyi bilgiyi @MisakiTaro verecektir kendisi technopattaki aftif ve bilgili üyelerden birisi benden çok daha iyi biliyordur technopatı.
Hocam doğrudur ben comfort alınmaz diye kesin birsey demedim kendi kulaklığımın tecrubelerimi paylaştım sabahtan akşama kadar pc başında birisi olarak comfortu deneyimlemis olsam kesin bir karşılaştırma doğru olur

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren
Sen kimsin kardeşim bir insana küfür söylersen kanunlara göre üzerine tazminat + hakaret davası açabilirim bunu biliyorsun demi şimdi çocuk kes bir tarafın kaşınmasın.
sen dc versene bi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom