ReyMysterio619
80+ Bronze
Dün kendime dizdiğim envanteri sizinle de paylaşmak istedim. Öncelikle bu saydıklarım arasında ak-47 malesef yok, ak alsaydık da bu bütçe içinde güzel ak yok, o yüzden şu anlık gerek yok.
1.)StaTrak™ Emphorosaur-S (görevde k.)→40TL
StaTrak™ almayabilirsiniz, daha ucuza gelir. Ben sevdiğimden statrak aldım.
2.) Kabuk (görevde k.)→50TL
Renkli birşeyler seviyorsanız bi denemenizi öneririm. Motor Kontrol düşünüyordum ama bunu görünce kararımı değiştirdim.
3.) Atheris (görevde k.)→70TL
Gerçekten almanız gereken nadide skinlerden bir tanesi, çok beğeniyorum kendisini
4.) StaTrak™ Ricochet (az aşınmış)→20TL
Bunu almayabilirsiniz, çok sevdiğimden değil skin olsun diye aldığım bir skin zaten
5.) Alev Testi (görevde k.)→1.35TL
1.35TL olduğunu görünce inanamadım, renkli güzel bir skin mutlaka almalısınız
6.) Korint (görevde k.)→6TL
Üzerindeki detayları sevdiğimden aldığım bir skin rengi de gayet güzel, deagle'a da bu renk yakışırdı.
7.) Soğuk Füzyon (az aşınmış)→4.50TL
Çok sevemedim ama galil kullandığım için skin olsun istedim.
8.) Çöl Çiçeği (görevde k.)→3.70TL
SG'ye yakışan az skinlerden bir tanesi.
Elimden geldiğince göstermeye çalıştım, biliyorum 3 tanesi pahalı geri kalanlar ucuz kaldı ama renklerini sevenler, ve bütçesi bu kadar olan arkadaşlarım için göstermiş olayım.
NOT: Ak için de Ice Coaled düşünüyorum, muhtemelen haftaya onu da alırım...
1.)StaTrak™ Emphorosaur-S (görevde k.)→40TL
StaTrak™ almayabilirsiniz, daha ucuza gelir. Ben sevdiğimden statrak aldım.
2.) Kabuk (görevde k.)→50TL
Renkli birşeyler seviyorsanız bi denemenizi öneririm. Motor Kontrol düşünüyordum ama bunu görünce kararımı değiştirdim.
3.) Atheris (görevde k.)→70TL
Gerçekten almanız gereken nadide skinlerden bir tanesi, çok beğeniyorum kendisini
4.) StaTrak™ Ricochet (az aşınmış)→20TL
Bunu almayabilirsiniz, çok sevdiğimden değil skin olsun diye aldığım bir skin zaten
5.) Alev Testi (görevde k.)→1.35TL
1.35TL olduğunu görünce inanamadım, renkli güzel bir skin mutlaka almalısınız
6.) Korint (görevde k.)→6TL
Üzerindeki detayları sevdiğimden aldığım bir skin rengi de gayet güzel, deagle'a da bu renk yakışırdı.
7.) Soğuk Füzyon (az aşınmış)→4.50TL
Çok sevemedim ama galil kullandığım için skin olsun istedim.
8.) Çöl Çiçeği (görevde k.)→3.70TL
SG'ye yakışan az skinlerden bir tanesi.
Elimden geldiğince göstermeye çalıştım, biliyorum 3 tanesi pahalı geri kalanlar ucuz kaldı ama renklerini sevenler, ve bütçesi bu kadar olan arkadaşlarım için göstermiş olayım.
NOT: Ak için de Ice Coaled düşünüyorum, muhtemelen haftaya onu da alırım...