200₺ kadar mouse önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
180
200₺ bütçeye kadar mouse almak istiyorum. Fakat sensör benim için çok önemli görünüşe fazla takılan biri değilim. Mouseyi tutuş şeklim pençe ile yayarak tutuşun tam arası. IPS değeri benim için önemli 400dpi da kullanıyorum ve mouse hızlı çevirince takılma yapmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum, sevgilerimle...

200₺ bütçeye kadar mouse almak istiyorum. Fakat sensör benim için çok önemli görünüşe fazla takılan biri değilim. Mouseyi tutuş şeklim pençe ile yayarak tutuşun tam arası. IPS değeri benim için önemli 400dpi da kullanıyorum ve mouse hızlı çevirince takılma yapmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum, sevgilerimle...
hp omen 600 katar pro

Son düzenleme:
Omen 600

Hp Omen 600 veya Asus Tuf M5

omen 600 aldım memnunum

1-) https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/
2-) G203 kullanıyorum ve Omen 600 gibi bir canavar varken kesinlikle alınmaz.
Kardeşim ben düşük dpi da kullanıyorum mouse hızlı çevirince algılamama gibi bir problem yaparmı acaba mesela g203 200ips sorun yapmaz ama omen600 de çok iyi gözüküyor IPS sini bilmiyorum ama bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hp Omen 600 veya Asus Tuf M5
Tuf M5 güzel gibi şuan 189tl alınır mı itopyada

Kardeşim ben düşük dpi da kullanıyorum mouse hızlı çevirince algılamama gibi bir problem yaparmı acaba mesela g203 200ips sorun yapmaz ama omen600 de çok iyi gözüküyor IPS sini bilmiyorum ama bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuf M5 güzel gibi şuan 189tl alınır mı itopyada
Alınır fakat Omen 600 daha iyi bir sensöre sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,730
Üyeler
186,783
Son üye
umutserkan
Geri