A dan z ye kendıme sistem topluyorum ve kulaklık ile ilgili ilk defa konu açıyorum diğer konular ile karıştırıyor olabilirmisin hocam?Böyle bir konu açmıştın zaten, insanlarda sana cevap vermişti. Neden bir tane daha konu açma gereksimi duyuyorsun?
James Donkey rampage kulaklıklar var onlara bakabilirsiniz ama önerim biraz daha biriktirmeniz fiyatlar uçmuş geçen yaz ağustosta steelseries arctis 1 almıştım 350 tl ye şimdi 700 tl olmuş200 TL ye kadar oyun için kullanacağım kulak üstü kulaklık önerisi yapabilirmisiniz
James Donkey 710 kullanan arkadaşlarım var tavsiye ederim fiyat biraz daha çıkarsa gamepower medusa 7.1 öneririm200 TL ye kadar oyun için kullanacağım kulak üstü kulaklık önerisi yapabilirmisiniz
Karıştırıyor da olabilirim, neyse kulaklık olarak bunu öneririmA dan z ye kendıme sistem topluyorum ve kulaklık ile ilgili ilk defa konu açıyorum diğer konular ile karıştırıyor olabilirmisin hocam?
Sharkoon ER30.200 TL ye kadar oyun için kullanacağım kulak üstü kulaklık önerisi yapabilirmisiniz
ben kullanıyorum. sesi fiyatına göre pek iyi değil ama çok rahat onun yerineJames Donkey 710 kullanan arkadaşlarım var tavsiye ederim fiyat biraz daha çıkarsa gamepower medusa 7.1 öneririm