Neler Yeni

200tl kulaklık önerisi

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Bütçe
200
Selam. 200tl nin belki bir tık üstüne çıkabilirim. Max 250tl ama 250tl yi bulmasa iyi olur. Ağır olmayan, terletmeyen, kulak üstü kablolu kulaklık öneriniz varmıdır. Çok araştırdım. Kafam allak bullak oldu. Birinin beğendiğini diyeri çöp diyor. Ultra performans beklemiyorum. Ses, mikrofon performansı iyi olsa yeter. Birde dediğim gibi ağır ve terletmeyen olursa iyi olur. Teşekkür ederim 🙂

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Selam. 200tl nin belki bir tık üstüne çıkabilirim. Max 250tl ama 250tl yi bulmasa iyi olur. Ağır olmayan, terletmeyen, kulak üstü kablolu kulaklık öneriniz varmıdır. Çok araştırdım. Kafam allak bullak oldu. Birinin beğendiğini diyeri çöp diyor. Ultra performans beklemiyorum. Ses, mikrofon performansı iyi olsa yeter. Birde dediğim gibi ağır ve terletmeyen olursa iyi olur. Teşekkür ederim 🙂
Rampage Comfort.
Kulaklık, mouse, klavye falan alırken bütçeyi çok sıkmamak lazım çünkü en az bir yılda bir alınan şeyler bunlar.

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Gamebooster h12 rebel iyi kulaklık 170 tl

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunu görmüştüm ama markasını hiç bilmiyorum. Öyle markasız pek istemiyorum. Sizce yinede alınır mı yada başka öneriniz varmı . Dediğim gibi en iyi performansı vereni istemiyorum.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Hocam bunu görmüştüm ama markasını hiç bilmiyorum. Öyle markasız pek istemiyorum. Sizce yinede alınır mı yada başka öneriniz varmı . Dediğim gibi en iyi performansı vereni istemiyorum.
Bu bütçenin en iyisi, en fiyatına değeni Rampage Comfort yok ben beğenmedim dersen Tronsmart Sono kendim kullanıyorum.

Hocam bunu görmüştüm ama markasını hiç bilmiyorum.
Fiyat Performans ve alınabilir marka.
Öyle markasız pek istemiyorum.
Markaya güvenebilirsiniz.
Sizce yinede alınır mı
Evet, alınır
yada başka öneriniz varmı .
Başka önerim yok.
Dediğim gibi en iyi performansı vereni istemiyorum.
Fiyatına göre en iyisi bu bence.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçenin en iyisi, en fiyatına değeni Rampage Comfort yok ben beğenmedim dersen Tronsmart Sono kendim kullanıyorum.
Hocam birde gamepower Jin var. Daha bilindik marka ve fena değil diyorlar. Ne dersiniz. Yoksa gene gamenote mu diyorsunuz

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Hocam birde gamepower Jin var. Daha bilindik marka ve fena değil diyorlar. Ne dersiniz. Yoksa gene gamenote mu diyorsunuz
Gamepower alınmaz ayrıca Comfort ve Tronsmart bu bütçede daha iyidir. Yanlış hatırlamıyorsam Tronsmart Sono amazonda 220 TL.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Tamam hocam. O zaten gamenote olanı alacağım akşam. Bira bütçemi fazla aşıyor ama. Teşekkür ederim 🙂
Gamenotın hangi modeli? Bu bütçede gamenote alınmaz.
(250 TL'ye kadar bütçesi olan biri için)

Top Bottom