- Bütçe
- 5
Merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım üzerindeki bilgilerden akü fabrika çıkışlı orjinal aküsümüdür veya sonradan mı takıldı üretim tarihini bilen var mı ben çözemedim. Yardımcı olan olursa sevinirim. Teşekkürler
EvetOrjinalinden inci çıkıyordu sanırsam. Zaten bir akü orjinalde olsa zamanla bitiyor. Değişmiştir muhtemelen
Öncelikle hayırlı olsun. Akü ömrü 4-5 sene civarıdır. Yani bu sonradan takılmadır. Orijinal aküsü genelde markanın logosu basılı şekilde ürettiriliyor. Mesela varta üretiyor, ama üzerinde fiat logosu da oluyor. Akü tavsiyesi olarak mutlu akü tavsiye ederim. 9 senedir 2 mutlu akü aldım ikisi de olması gereken zamanda bitti. Hiç bir sorun yaşatmadı.Merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım üzerindeki bilgilerden akü fabrika çıkışlı orjinal aküsümüdür veya sonradan mı takıldı üretim tarihini bilen var mı ben çözemedim. Yardımcı olan olursa sevinirim. Teşekkürler
Koltukların altında emniyet kemeri soketleri olur. Koltuğu ileri geri ala ala o soketlere giren kablolar zamanla kırılıyor. Bu sebeple de airbag lambası yanıyor. Onu bir kontrol ettir önce. En kolayı odur.Gösterge panelinde airbag arızası veriyor usta aküden dedi ama akü de aracı sorunsuz çalıştırıyor bu yüzden üretim tarihini merak ettim. Net bi bilgi bulamadım
Aynen öyle .Ya da soket çıkmış olabilirKoltukların altında emniyet kemeri soketleri olur. Koltuğu ileri geri ala ala o soketlere giren kablolar zamanla kırılıyor. Bu sebeple de airbag lambası yanıyor. Onu bir kontrol ettir önce. En kolayı odur.