2015 Peugeot 208 1.2 Puretech Gt-Line 110 Hp Eat6 Şanzıman Model alınır mı ?

Mstfslnn

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
700000
Başlıkta belirttiğim şekilde 150 bin km de bir araç buldum. Bakımlı ve özenle kullanılmış bir araç, fiyatı da 690 bin. Km'si biraz yüksek gibi ama onun dışında sorun yaratabilir mi bilmiyorum pek bildiğim bir araç değil. Bilgisi olanlardan fikir bekliyorum.

Başlıkta belirttiğim şekilde 150 bin km de bir araç buldum. Bakımlı ve özenle kullanılmış bir araç, fiyatı da 690 bin. Km'si biraz yüksek gibi ama onun dışında sorun yaratabilir mi bilmiyorum pek bildiğim bir araç değil. Bilgisi olanlardan fikir bekliyorum.
Allah kolaylık versin bu fiyatlarda araba bulmak zulüm gibi bir şey

Allah kolaylık versin bu fiyatlarda araba bulmak zulüm gibi bir şey
Gerçekten öyle özellikle otomatik arıyorsan daha zora giriyor iş. Teşekkürler, araçla ilgili bilginiz var mıdır ?

2013-2022 arasında 1.2 Puretech motorlarda yağın içinde çalışan triger kayışı kullanılıyordu. Bu kayıştan kopan parçalar yağa karışıyor ve yağ süzgecinin tıkanmasına sebep oluyor. Bu durum ise motorun yağsız kalmasına ve sonucunda yatak sarmasına sebep oluyor. Dolayısıyla ben olsam kesinlikle tercih etmem.

psa grubu 1.2 puretech motoru sanayide ustalara sor kimse önermez motorun ortalama ömrü 200bin km gibi
Bakımı yapıldıktan sonra kullanılır diyen de çok duydum gördüm ama kötü diyende çok var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2013-2022 arasında 1.2 Puretech motorlarda yağın içinde çalışan triger kayışı kullanılıyordu. Bu kayıştan kopan parçalar yağa karışıyor ve yağ süzgecinin tıkanmasına sebep oluyor. Bu durum ise motorun yağsız kalmasına ve sonucunda yatak sarmasına sebep oluyor. Dolayısıyla ben olsam kesinlikle tercih etmem.
Evet bu problemi duymuştum ama bakımlı düzenli kullanıldığında sorun yaratmaz gibi düşündüm. Peki bu bütçelere ne tercih edersiniz ?

Düzenli değiştirildiği sürece büyük ihtimalle hiçbir sorun yapmaz. Konu sahibininde bulduğu araç bakımlıysa problem olmadan alınabilir. Tabii daha sorunsuz bir şey istiyorsanız japon grubuna yönelmek zorundasınız.

Düzenli değiştirildiği sürece büyük ihtimalle hiçbir sorun yapmaz. Konu sahibininde bulduğu araç bakımlıysa problem olmadan alınabilir. Tabii daha sorunsuz bir şey istiyorsanız japon grubuna yönelmek zorundasınız.
Japon grubuna da çok baktım ama sorunu az olduğu için modeller geri gittikçe gidiyor bu fiyatlara.

Bence Kayıştan problem olmaz millet kaç yıldır kullanıyor Hala da üretiliyor sadece 3008'in hibritin de Zincire geçmişler geçen müşteri sorumlusuna sormuştum.

corolla alabilirsin bu fiyata 14-15 model

corolla alabilirsin bu fiyata 14-15 model
Otomatik arıyorum manuel önerdiniz galiba

Bence Kayıştan problem olmaz millet kaç yıldır kullanıyor Hala da üretiliyor sadece 3008'in hibritin de Zincire geçmişler geçen müşteri sorumlusuna sormuştum.
Düzgün bakım takibi yapılan modellerde sorunsuz kullanan çok varmış benimde duyduğum.

Bakımı yapıldıktan sonra kullanılır diyen de çok duydum gördüm ama kötü diyende çok var.

Evet bu problemi duymuştum ama bakımlı düzenli kullanıldığında sorun yaratmaz gibi düşündüm. Peki bu bütçelere ne tercih edersiniz ?
Baktığın aracın ekspertiz raporunda “Araç motorunda mavi duman yağ yakma mevcut, siyah duman atma mevcut, soğutma su basıncı yüksek." şeklinde bir uyarı mevcut. Yani söylediğinin aksine pek de bakımlı değil gibi duruyor. Ben olsam bu bütçede yıl ve kilometreyi çok takmadan Japon grubuna bakardım. Elbette araba işi tercih meselesi. Herkesin tercihi farklı olmasa bu kadar fazla model olmazdı. Ben garantici bir insan olduğum için 2015'ten daha eski olsa da bir Corolla veya i20 bakardım muhtemelen.

Konfor beklentiniz yok ise, yürütme maliyeti ve yakıt açısından en mantıklı olarak 2017 üstü 1.6hdi 1.6bluehdi c-elyse ve 301 öneririm, yalnız hoparlörü bile kötü onu bilin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,101
Üyeler
184,104
Son üye
Elaksy
Geri